Leuk: kaartje sturen!

Ik ben toch wel echt een liefhebber van kaartjes. Het schrijven van een kaartje is minstens zo leuk als het krijgen van een kaartje. Of je nou iets laat horen aan het thuisfront vanaf je vakantieadres, of gewoon omdat je iemand wil laten weten dat je aan diegene denkt. Ondanks dat mijn vriendinnen niet zo van het kaarten sturen zijn, wil ik deze traditie toch nog enigszins proberen in stand te houden en stuur ik af en toe nog lekker een kaartje. Ik bestel er dan meestal ook een heel aantal. Heb ik weer een voorraadje! Ook zo gek op kaarten? Lees dan snel verder, ik heb namelijk een aantal webshops verzameld met de leukste kaarten!

Zó cute, deze kaarten van By Caitlin, daar worden wij helemaal vrolijk van. Wie ga jij blij maken met een leuk kaartje? Je vindt alle kaarten van By Caitlin hier.

Bij Stationerystore ben je zeker aan het juiste adres voor kaarten. Zoals deze I wanna really really really wanna ziga zigah kaart. Leuk! En onze eigen Dorien heeft iets met mondjes, dus deze kaart met rode lippen zou echt wat voor haar zijn!

En dan deze zoete 'Welcome little one' kaarten van Dreamkey met heerlijke pastelkleurtjes. Een leukere manier om een dierbare te feliciteren met het krijgen van een kleintje zou ik haast niet kunnen bedenken! Je vindt deze kaarten hier.

Last but not least, deze kaarten van Miekinvorm. Want een oppeppende quote kan iedereen op z’n tijd wel gebruiken! Zoals bijvoorbeeld deze Don’t worry, be sexy! Of een simpele maar niet minder leuke 'Cheers!' Met welke quote ga jij iemand verrassen?

 

 

 

reacties op dit blog (1)

16 maart 2018
Marloes | The Stationery Store
Leuke post, dankjewel Floor dat je ons genoemd hebt!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)