8x mooie shopper

De enige, echte My Paper Bag
De enige, echte My Paper Bag

Afgelopen weekend appte een vriendin me. Of ik nog een mooie shopper wist te vinden. Zo'n vraag is wel aan mij besteed.

Vraag Tas (mijn bijnaam) om advies voor een tas, en ik ga voor je aan de slag. Vind ik leuk. Niet voor niets heb ik een tassentic. Ik kwam dan ook direct in actie toen ik deze vraag op mijn telefoon zag verschijnen. Hoezee! Struinen door leuke webshops zonder geld uit te geven én een ander helpen! Ik ben de beroerdste niet, dus binnen tien minuten had ik Vriendin gespamd met -tig foto's en een aantal linkjes. En, nieuwsgierig naar de tips die ik voor haar had? Wel zo handig natuurlijk om ze meteen met jullie te delen. Hier komen ze! Allereerst (zie hierboven) de My Paper Bag, onder meer te shoppen bij Feelgoodecostore.nl. De My Paper Bag kennen we natuurlijk al een tijdje, maar ik vind 'm nog steeds zó mooi. Kenmerkend door de kartelrand, gemaakt van eco leer en vooral in deze grote Deluxe variant een topper. Voor € 169,95 heb je de enige, echte My Paper Bag.

Shopper Lalu
Shopper Lalu

En dan twee fijne exemplaren van de webshop Nynque.nl. De tassen zijn gemaakt in Indonesië - waar eigenaresse Nienke ook woont. Binnenkort zal ik eens uitgebreider bloggen over deze leuke webshop! Maar deze twee tassen mogen niet ontbreken in mijn lijstje van favoriete shoppers. Bijzonder: Nienke geeft al haar tassen een Indonesische naam. Deze namen maken haar tassen nóg persoonlijker. De zwarte tas (qua model een soort Paper Bag, maar dan met rits) heet Lalu (€ 150,-) en de mooie shopper Bibi met kleuraccent (hij is er ook in andere kleurencombi's) vind ik heel elegant en kost € 120,-, wat ik dan weer heel betaalbaar vind voor een mooie, stevige shopper die jaren meegaat.

Shopper Bibi
Shopper Bibi

Kijk, deze is van Keecie.nl. Mooi hè. Ik heb 'm zelf in taupe, Hungry Harry heet 'ie en hij kost € 199,-. De verrassing zit aan de binnenkant: hier vind je een zeefdruk van een giraffe. Deze shopper is niet supergroot, maar er kan wel met gemak een laptop in. Verder stop ik 'm nooit te vol, want dat vind ik weer zo zonde. Keecie is echt een prachtig label met heel fijne producten van leer. Overal komen die zeefdrukken weer terug!

Hungry Harry van Keecie.nl Met aan de binnenkant...
Hungry Harry van Keecie.nl Met aan de binnenkant...

Mocht je een iets kleiner budget hebben, dan is deze gaatjesshopper in olijf of grijs (hij is er overigens ook in lever of zand) van Zusss.nl een goed alternatief. Niet gemaakt van echt leer, maar voor € 44,95 heb je deze tas al! Kijk, da's ook weer fijn, toch?

...deze zeefdruk
...deze zeefdruk

Deze tassen van Sprdlx.nl zijn trouwens ook echte beauties. Hij is er in leer (ik heb 'm zelf ook in een andere kleurenstelling, ja - ik heb dus echt een tassentic), ik krijg er veel complimenten over. Hij kost € 189,95. Maar hij is er ook in een heel andere variant: gemaakt van oude legertenten, in combinatie met leer. Ook te gek! En wat voordeliger geprijsd: € 89,95. 

Fijne shopper van Zusss.nl
Fijne shopper van Zusss.nl

Maar de allermooiste shopper van dit moment is deze Flavourites Live-shopper, die momenteel nog in de maak is. XXL, ontworpen door Geertje Aalders en beeldschoon. En de prijs? Daar laat je 'm niet voor liggen: hij kost slechts € 1,-! Te koop op Flavourites Live, van 20 t/m 22 november in Amsterdam-Noord. Hopelijk hebben jullie wat aan deze tassentips van Tas!

Niet duur, wel mooi!
Niet duur, wel mooi!

 

Mooi van Sprdlx.nl
Mooi van Sprdlx.nl

 

In verschillende kleurencombi's
In verschillende kleurencombi's

 

Shooper gemaakt van oude legertenten
Shooper gemaakt van oude legertenten

 

Stoer & origineel
Stoer & origineel

 

Sneak preview van de Flavourites Live-shopper
Sneak preview van de Flavourites Live-shopper

 

 

 

 

 

Kom je ook shoppen?
Kom je ook shoppen?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)