6 x wat anders op de muur

papieren dieren
papieren dieren

Iets echt unieks op de muur, dat lijkt me nu gaaf. En hoewel er fantastische posters zijn ben ik deze keer op zoek naar iets anders. Iets unieks. Ik vond zes hele gave alternatieven.

1. Deze dieren via Storewithoutahome.nl kun je zelf vouwen en aan de muur hangen. Er zijn hele schattige en hele stoere dieren. Super gaaf in de hal of in de kinderkamer.

Subtiel porselein
Subtiel porselein

2. Deze vaasjes van studio Harm&Elke via Houseofinterior.com is een gaaf klassiek item. Het handgegoten porselein met de subtile illustraties alleen al staat super clean maar met een lief plantje of bloemetje erin is het helemaal schattig.

Mandalastencils
Mandalastencils

3. Kennen jullie Mandalastencils.nl al? Met deze stencils kun je waar je maar wilt een prachtige afdruk schilderen. Op de muur, de tafel, de grond, je kunt het zo gek niet bedenken. Een unieke muurversiering met een beetje creativiteit van jezelf.

Bordjes aan de muur
Bordjes aan de muur

4. Lovemyrte.nl illustreert prachtige natuurverschijnselen op behang, stof en bordjes. Deze staan super lief hier. Een oud concept met een modern tintje, super leuk!

Ware knipkunst
Ware knipkunst

5. Het lijkt misschien een poster maar dat is dit knipkunstwerk van Geertje Aalders niet. Zij maakt al haar ontwerpen met de hand. Dit knipkunstwerk is dus een echt kunstwerkje! Te koop in haar webshop 12nicethings.nl

Origineel prikbord
Origineel prikbord

6. Simpel maar toch een super lieve blikvanger. Dit prikbord in de vorm van een wolk is leeg al leuk maar met persoonlijke notities en foto's al helemaal! Van Wonenvoorjou.nl

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)