5x warme herfstjassen

Warme herfstjas van Sur-Atelier
Warme herfstjas van Sur-Atelier

Terwijl de regen hier met bakken uit de hemel komt en de temperatuur nu echt wel een stuk lager is, ben ik op zoek naar een jas die me deze herfst lekker warm houdt. Want de dagen van met zonder jas naar buiten, die zijn nu echt voorbij.

Dit lijkt me nou echt zo’n jas waar je heerlijk in weg kunt kruipen. Lekker lang, zacht en super comfortabel. En met donkerblauwe, grijs, off white en bordeaux heeft ie een echte herfst uitstraling. Deze lange wollen jas wordt speciaal voor jou op bestelling gemaakt door de vakmensen van het Haarlemse Sur Atelier. Zo houden ze een minimale voorraad en voorkomen ze overbodige productie. Super slim. En moet de pasvorm aangepast worden, doen ze graag voor je.

Officieel geen jas, maar deze bodywarmer houdt je ook lekker warm
Officieel geen jas, maar deze bodywarmer houdt je ook lekker warm

Oké, het is officieel geen jas, maar deze minimalistische oversized bodywarmer houdt je wel warm. In ieder geval op droge dagen. Lijkt mij in ieder geval perfect voor de zaterdagochtend langs het sportveld. Lekkere trui aan, bodywarmer erover heen. En steekt er een windje op, dan steek je je handen in de diepe zakken en doe je de grote capuchon op. Ik zag deze duurzame bodywarmer van LangerChen bij Ditha Bonita en je shopt ‘m nu in de sale. Nice!

In één kleur of in pied de poule?
In één kleur of in pied de poule?

Een trenchcoat is altijd een goed idee, zeker als ie er zo stijlvol uitziet als deze geweven wolmix Peyton-jas met echte 70s vibe van King Louie. De kleurrijke Carlson heeft een mooi pied de poule patroon, terwijl de amber groene Kennedy een meer minimalistische uitstraling heeft. En als je denkt dat alleen de buitenkant mooi is, you’re wrong! De Carlson heeft een satijnachtige voering met blaadjes, de Kennedy met prachtige vogels. 

Dubbel gewatteerd is dubbel zo warm
Dubbel gewatteerd is dubbel zo warm

Deze gewatteerde jas van Zusss gaat je echt lekker warm houden, want hij is dubbel gevoerd, heeft fijne zakken en een (afneembare) capuchon. Hij geeft ons ook echt een beetje dat outdoor gevoel, van lekker wandelen op de hei en in het bos. Komt vast door die mooie mosgroene kleur. Maar je kunt ook met gemak op de fiets aan, want de knoopjes en rits lopen niet helemaal tot onderaan door, zodat je genoeg ruimte hebt om te bewegen.

Wat een plaatje, deze 100% wollen jas
Wat een plaatje, deze 100% wollen jas

Oh wow, hier word ik echt heel blij van! Deze 100% wollen jas van Alwero vond ik bij By Nord. Wat een stijlvol model en mooie beige kleur. Op warmere herfstdagen draag je de jas lekker losjes open. Wordt het wat kouder, dan trek je de tailleband aan en combineer je hem eventueel met een sjaal. Maar omdat de jas van 100% wol, kun je hem tot in de winter doordragen.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)