6x stijlvolle laptophoezen

Tinne+Mia
Tinne+Mia

Nog even en dan begint het gesleep met werk- en schooltassen weer. Of je nou op de fiets, met het OV of de auto gaat, je wilt je laptop goed beschermen. Wij gingen op zoek naar functionele maar minstens net zo stylish laptophoezen. Hieronder vind je onze favorieten van dit moment.

Puffy pouch

Onze laptops zitten sinds kort in deze beauty van Tinne+Mia. Wij waren op slag verliefd op de kleur Sunburn en het doorgestikte patroon. Deze puffy laptop pouch is gemaakt van vegan leer en is afgewerkt met een zilverkleurige rits in een gestreept lila stofje. En wel zo fijn, zowel het materiaal aan de buitenzijde als de binnenzijde is waterproof. Naast het roestbruine Sunburn shop je deze laptoptas ook in Lilac Marble, Dusty Gold en Raffia. Echt een feel good bag!

Bien Moves
Bien Moves

Bling bling

Als je houdt van een beetje glamour, check dan deze zachte satijnen hoes van Bien Moves. Hij heeft een metallic rosé gouden uitstraling en is afgewerkt met een metalen rits in dezelfde kleur en een in goud reliëf aangebracht leren label. Hierin kan jouw laptop wel tegen een stootje, want er zit een schuimrubberen bescherming in aan beide zijdes. 

Mamzel
Mamzel

Check mate!

Als je goed kijkt, vind je ergens op deze laptophoezen een gouden punt. Die staat namelijk op elk item van La Cerise sur le gâteau als kenmerk voor hun positieve uitstraling. Maar ook zonder die gouden stip zijn we heel positief over deze gewatteerde laptophoezen, we vinden ze gewoon heel mooi! Zeker deze twee met mooi geruit patroon in stylish zwart-wit en warm roestbruin die we spotten bij Mamzel. De binnenvoering is gemaakt van 100% finette katoen dat krasbestendig is en je kunt kiezen uit een hoes voor 13 of 15 inch laptops. 

The Style Hunter
The Style Hunter

Fairtrade 

Deze natural beauty van het Australische label The Dharma Door vonden we bij The Style Hunter. En stylish is ie, deze camel kleurige hoes van gewassen canvas. Perfect accessoire voor je laptop of ipad. En leuk om te weten, alle items van The Dharma Door worden gemaakt door vrouwen in Bangladesh die daar een eerlijk loon voor ontvangen. Helemaal fairtrade dus!

Lilo Concept
Lilo Concept

Quotes

Je hebt vast wel al eens iets van Design Letters voorbij zien komen. De designs van dit Deense label zijn zo iconisch, altijd strak en simpel én met de o zo herkenbare letters of quotes. Bij Lilo Concept ontdekten we deze poederroze en stoere zwarte unisex laptopcoat. Om je laptop ook op regenachtige dagen te bescherming, krijg je er een extra regenhoes bij die perfect om de originele hoes past. Handig toch!

Johnny Jungle
Johnny Jungle

Duurzaam

Deze zachte laptophoes van Made Out Of is gemaakt van gerecycled wolvilt, bijvoorbeeld uit een kapotte trui. Gewoon uit Nederland, helemaal circulair en verantwoord. En hoewel het een lichtgewicht is, past je MacBook of laptop er prima in en is ie ook nog eens goed beschermd. Op alle fronten goed dus! Je shopt 'm bij Eco Social Shop Johnny Jungle.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)