5 Koningsdag musthaves!

Koningsdag sandalen
Koningsdag sandalen

Oranje boven, oranje boven leve de Koningin! Ondanks dat we ondertussen een Koning hebben, is dit toch het eerste liedje waar ik aan denk als ik aan Koningsdag denk. Want deze staat al weer voor de deur! Heel Nederland goed gehumeurd én in het oranje gekleed. En om eerlijk te zijn, heb ik er een handje van om elk jaar weer te laat mijn outfit bij elkaar te zoeken. Gelukkig vind ik altijd nog wel een oud oranje shirt in de kast, maar om dit jaar een keer wat hipper voor de dag te komen heb ik wat leuke producten bij elkaar gezocht.

Oh wat hoop ik dat het mooi weer wordt op Koningsdag. Al is het maar zodat ik deze leuke Koningsdagset van Bandajanas aan kan. Met de leuke stoffen banden in rood, wit, blauw én een ring die lijkt op een kroontje op je voet. Nu duimen dat de zon schijnt én niet vergeten mijn nagels oranje te lakken!

Oranje én stijlvol
Oranje én stijlvol

Bij een oranje jurk denk je waarschijnlijk gelijk aan eentje die je één keer per jaar aan doet en daarna je kast in verdwijnt. Maar dat is bij deze jurkjes niet het geval: oranje, stijlvol én het hele jaar door te dragen. Zeker met deze mooie lentedagen. Het eerste oranje jurkje shop je in standaardmaten bij Weidesign. Het tweede oranje jurkje shop je bij Junarose en is geschikt voor vrouwen met een maatje meer. Leuk zijn ze hè?

Hippe das!
Hippe das!

Ook de mannen moeten natuurlijk een beetje goed voor de dag komen. Wat dacht je van deze hippe das, geweldig toch?! Stropdas ‘Willem’ shop je bij Hippe Das. Leuke tip en/of cadeautje voor je vriend of broer!

Oranje veterschoentjes, wat zijn ze schattig hè?
Oranje veterschoentjes, wat zijn ze schattig hè?

Wat zijn ze schattig hè? Deze hippe en comfortabele oranje veterschoentjes van TopVintage.nl. Heerlijk om de hele dag op te lopen. Is het niet op Koningsdag dan is het wel op je werk of tijdens een citytrip!

Voor al je spullen!
Voor al je spullen!

Nog op zoek naar een tas om je spullen in mee te nemen? Dan is deze hippe oranje retro tas een perfecte uitkomst. Helemaal old school en perfect voor op Koningsdag. Deze tas, handgemaakt in Nederland, is in meerdere maten verkrijgbaar bij Locals Amsterdam.

Ben jij er al uit wat je gaat dragen?

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)