5x fashionable sportkleding

Sport of fashion?
Sport of fashion?

Het valt me de laatste tijd vaak op: sportkleding en fashion lopen steeds vaker in elkaar over. Sportkleding was vroeger ook echt sportkleding. Punt. Maar nu? Je kunt gerust in je sporttop naar een wijnbar, of sporten in je favoriete topje. Soms loop ik na het sporten de rest van de dag in mijn hardloopbroek - en shirt rond. Gewoon, omdat het kan. Daarom vandaag: 5X sportkleding. Of moet ik zeggen: fashion? Kijk hieronder eens. Zou je deze witte trui aandoen om te sporten of naar je werk? En wat te denken van deze zwarte top?

Een webshop die records breekt op het gebied van fashionable sportkleding is Stellasstyle.com. Het is waanzinnig wat je hier aantreft. High-end fashion tops, sportbroeken die je zo aankunt als je gaat dansen in een club, topjes die je in de zomer ook 'gewoon' kunt dragen. En dat allemaal van merken waar ik nog nooit van had gehoord. NO KA'OI bijvoorbeeld. Klinkt Japans, is Hawaiaans met Italiaanse couture. Dit is een label voor activewear. Je shopt het bij toonaangevende winkels als Net-a-porter en The Outnet, maar ook dus bij onze eigen Stellasstyle.com. Of neem Koral Activewear, met deze zwarte Duchess top bijvoorbeeld. Heftig om als sportkleding te dragen? Hm, misschien. Aan de andere kant: waarom ook niet? Zo wordt sporten net weer een beetje leuker! Mijn favoriete brand van Stellasstyle.com is het Australische Tully Lou. De kleurencombi's en prints vind ik echt prachtig! Deze sporttop in combi met die legging bijvoorbeeld: mooi. 

Mooi van Stellasstyle
Mooi van Stellasstyle

Deze set is trouwens ook van Tully Lou. Gaaf hè. En dan zijn dit eigenljk nog heel 'bescheiden' items. Ik zie vooral in de USA steeds meer high-end fashionable items opduiken. Het is een kwestie van tijd denk ik, voordat dergelijke in het oog springende sportkleding ook in ons land mainstream is.

Die top is ook erg leuk
Die top is ook erg leuk

Bij Asos zag ik dit topje. Om te sporten? Ja, wellicht als je aan yoga of pilates doet. Ik zie mezelf er minder snel een rondje in hardlopen. Maar ik zou 'm dan wel weer zó op een rokje of broek dragen. Multifunctionele (sport)kleding!

Ook leuk als dagelijkse outfit
Ook leuk als dagelijkse outfit

En ken je Fabletics? Ze hebben altijd heel aantrekkelijke combiprijzen voor hun sportkleding, die ook altijd super modieus is. Deze set bijvoorbeeld vind ik echt super leuk. Vooral dat jasje! Doe ik zo aan naar m'n werk of als ik de stad in ga. 

Mooi setje
Mooi setje

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)