5x de theepot

Thee uit een gouden hoorn
Thee uit een gouden hoorn

Hou jij er ook zo van? Op koude (en niet koude) dagen een heerlijke pot thee zetten. Niet alleen omdat thee lekker en gezond is, maar ook om even op te warmen. De waterkoker maakt soms overuren hier bij ons in de Flavourites studio. Maar wat is er leuker om de thee in een leuke theepot te serveren? Daarom zocht ik de leukste theepotten voor je uit!

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze, té schattige, theepot van Coolgift.com in de vorm van een eenhoorn? Met een kleurige staart als handvat, grote ogen en een lief snoetje mét gouden hoorn. Zowel bij theeliefhebbers als eenhoorn fans een musthave voor in de kast.

Een kunstwerk op zich
Een kunstwerk op zich

Meer van de retro kleuren? Dan moet je deze keramieken theepot van HK Living, te koop bij Deens.nl, echt even zien. Met deze theepot waan je je even back to the seventies én heb je er een pronkstuk bij op tafel. Laat de visite maar komen!

Tijdloos mooi
Tijdloos mooi

Een echte klassieker: de Boerenbont theepot van Tafel en Keuken. Het meest populaire aardewerk servies van Nederland. Bij wie zijn grootouders stond dit niet in de kast? Echte nostalgie! En één ding is zeker: met deze gezellige theepot voelt iedereen zich thuis en welkom.

Thee met een gouden randje
Thee met een gouden randje

Ga jij liever voor iets opvallenders? Dan is deze goudkleurige theepot van HK Living, te koop bij Wonen met LEF, misschien your cup of tea! En eerlijk is eerlijk, deze prachtige theepot is niet alleen mooi om thee uit te schenken, maar zal ook niet misstaan als decoratie.

Voor de echte theeliefhebbers
Voor de echte theeliefhebbers

Mocht je nou helemaal geen genoeg krijgen van de thee(potten), dan kun je er altijd nog voor kiezen om er een aan de wand te hangen. Dat klinkt misschien raar, maar als je deze posters met theepotten van Tútsje Design ziet snap je wat ik bedoel. Wat een plaatjes! Die wil ik wel boven de bank. Leuk om onder te theeleuten. Alleen nog even kiezen of ik voor de rode, gele of roze theepot ga.

Zo, nu eerst een pot thee zetten!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)