3x handig & slim met kids

Twee-in-een!
Twee-in-een!

Als je (kleine) kinderen hebt, weet je als geen ander de noodzaak van slimme producten. En dan heb ik het niet over billendoekjes, slabbetjes en zwemluiers. Nee, ik ga het even hebben over 'producten die je nooit nodig had totdat je ze had'. Ik heb er drie gespot bij de (o, zo handige) webshop Love2bemama.com!

Als je eenmaal kinderen krijgt, gaat er een wereld voor je open. Spullen waarvan je niet eens het bestaan wist (luieremmer, speendoekje, voedingskussen - om er maar een paar te noemen) worden ineens bittere noodzaak. Maar dan zijn er ook nog spullen die je wellicht had kunnen missen, maar waarvan je - als je ze eenmaal hebt - niet kunt voorstellen hoe je het ooit zonder deed. Vast en zeker allemaal bedacht door ouders van jonge kinderen, die zelf tegen allerlei euvels aanlopen als je eenmaal kids hebt. Ik heb drie van die slimme producten voor je, allemaal te shoppen bij Love2bemama.com. Met op stip op nummer 1: de toiletbrilverkleiner c.q. opvouwbaar potje. Want kijk, dit is dus reuze handig. Of wil je soms dat je kleintje rechtstreeks zijn/haar drolletje achternaduikt op het toilet? Is eenmaal de periode aangebroken van 'op potje plassen', dan is het ook oefenen geblazen op het toilet. Zo'n toiletbrilverkleiner is dan echt super handig. En omdat je deze ook kunt inklappen en meenemen, heb je altijd een potje bij de hand. Ideaal voor onderweg, zo'n twee-in-een product!

Veel soorten riemen, voor meisjes...
Veel soorten riemen, voor meisjes...

Op nummer 2, een superhandige gadget voor modebewuste boys & girls. Broeken zakken werkelijk (bijna) altijd af. Zó irritant. Nu hebben genoeg broeken verstelbare tailles, maar dit werkt niet altijd perfect (lees: je trekt ze nogal eens kapot) of ze ontbreken gewoon. Riemen zijn vaak drama's voor kinderen: tegen de tijd dat ze bedenken dat ze moeten plassen, moeten ze ook écht. Geen tijd te verliezen, in sneltreinvaart naar de wc. En zie dan die riem maar eens los te krijgen... een ongelukje is dan zo gebeurd. Niet met deze (overigens heel leuke!) riemen: de Myself Belts. Je maakt ze vast (en weer los) d.m.v. handige drukknopjes. Een kind kan de was doen eh - de riem zelf snel losmaken! En weer een probleem minder. 

...en jongens
...en jongens

Tot slot, de nummer 3. De anti-knoei placemat! Werkelijk alles kan hierin. Stukjes spinazie, doperwtjes of brokjes klei (want: ook handig tijdens het knutselen!). De placemats zijn oprolbaar, kunnen in de afwasmachine en neem je zo mee op reis. Ja zeg! Dit had ik een paar jaar eerder moeten weten. Nu mijn kids 9 en 11 zijn, leer ik ze gewoon zélf de tafel af te ruimen en schoon te maken. Kijk, dat vind ik nou ook weer handig.

Weg met die doperwtjes!
Weg met die doperwtjes!
In verschillende kleuren. Handig!
In verschillende kleuren. Handig!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)