3x de origineelste woontrends voor aankomende winter

Natuurlijk materiaal en warme kleuren
Natuurlijk materiaal en warme kleuren

Nu de dagen korter en donkerder worden spenderen we weer meer tijd in huis. Een goede reden dus om je huis een winterse upgrade te geven! Je hoeft natuurlijk niet gelijk je hele interieur aan te passen, maar je kunt er met een paar kleine aanpassingen of toevoegingen al voor zorgen dat je er aankomende winter gezellig bij zit. Gebruik dan dit artikel om die warme sfeer in huis te halen!

Natuurlijk materiaal en warme kleuren
Wat dit najaar en aankomende winter niet in je interieur mag missen is de combinatie van natuurlijke materialen met warme kleuren. Ga dan voor items in je huis die zijn gemaakt van rotan, riet, bamboe, kurk of mangohout. Je kunt dit doen door middel van meubels, maar je kunt het ook subtieler aanpakken met bijvoorbeeld bloempotten of lampenkappen van natuurlijk materiaal. Combineer deze materialen met warme, donkere kleuren zoals bruintinten, donkerrood of donkergroen. Vind je het spannend om je muren echt een donkere kleur te geven? Dan kun je er ook voor kiezen om de warme kleur alleen in de accessoires terug te laten komen.

Urban jungle
Urban jungle

Urban jungle
Nu we buiten afscheid moeten nemen van al het mooie groen is het een goed idee om het dan gewoon naar binnen te halen! Het is tegenwoordig hartstikke hip om je huis vol te zetten met planten en een urban jungle te creëren. Planten geven nu eenmaal erg veel sfeer! Het beste kun je dan verschillende soorten planten aanschaffen zodat je op iedere hoogte in de ruimte iets neer kunt zetten en er lekker veel groen ontstaat. Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar de planten van Bakker.com zie je dat je de keuze hebt in grote kamerplanten die je op de grond kunt neerzetten, hangplanten of juist wat kleinere planten waar je je kasten of sidetables mee kunt decoreren. Als je dan echt een mooi geheel wil creëren dan koop je bloempotten die goed op elkaar afgestemd zijn.

Oversized vloerkleed
Oversized vloerkleed

Oversized vloerkleed
Heb je geen zin om je woonkamer een hele make-over te geven, maar vind je het wel leuk om een compleet nieuwe look te maken? Denk dan eens na over het aanschaffen van een nieuw vloerkleed. Pak dit dan eens anders aan dan je gewend bent en ga voor een oversized exemplaar. Kies er dan voor om je vloerkleed in zo'n formaat aan te schaffen dat deze onder je bankstel(len) terechtkomt. Deze trend is helemaal hip en geeft een extra cozy gevoel in je woonkamer. Het beste kies je voor een hoogpolig tapijt voor het beste effect. Ook kun je gaan voor een vintage vloerkleed; op die manier krijg je veel sfeer in huis!

Laat die koude maanden maar komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)