3 tips voor shoppen voor een stijlvol festivalseizoen

3 tips voor shoppen voor een stijlvol festivalseizoen
3 tips voor shoppen voor een stijlvol festivalseizoen

Het festivalseizoen is weer begonnen, en dus valt er een hoop te genieten. Tenminste, als het weer een beetje meewerkt! Maar met een lekker temperatuurtje en het liefst ook de zon aan de hemel, is het tijd om helemaal uit je dak te gaan op een gezellig festival met gave muziek of andere activiteiten. Zo’n festival is natuurlijk ook uitgelezen gelegenheid om een beetje te shinen. Daarom wil je er op je best uitzien als er eropuit gaat om de tijd van je leven te hebben tijdens een gaaf festival. We geven drie tips voor het shoppen voor een stijlvol festivalseizoen.

Festival glitters

Natuurlijk trek je je leukste zomerse outfit aan waar je je vrij en mooi in voelt. Maar je wilt ook je festivallook naar een hoger niveau tillen. Daarvoor komen festival glitters uitstekend van pas. Met sprankelende en kleurrijke glitters voeg je een vleugje magie en glamour toe aan je outfit en make-up. Of je nu gaat voor subtiele glinsters of juist een over-the-top glitterexplosie, je hebt het helemaal in eigen hand. Festival glitters zijn er in alle soorten en maten zijn: van glitters in alle kleuren van de regenboog tot biologisch afbreekbare glitters die beter zijn voor het milieu. Voor ieder wat wils dus!

Face jewels

In plaats van of misschien wel boven op de festival glitters kun je face jewels gebruiken als kers op de taart van je festivallook. Met sprankelende gezichtsjuwelen geef je jouw make-up een extra touch of glamour en maak je gegarandeerd een statement. Of je nu gaat voor subtiele studs of juist opvallende juwelen met een heleboel kleur en glans, face jewels voegen net dat beetje extra toe aan je festivaloutfit. En het beste van alles is dat er zoveel verschillende stijlen zijn om uit te kiezen: van geometrische designs tot bloemvormige juwelen. Zo kun je eindeloos experimenteren en je eigen unieke stijl creëren.

PaintGlow festival make-up

Wil je je creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan? Investeer dan in speciale PaintGlow festival make-up. Dit merk is gespecialiseerd in kleurrijke make-up en bodypaint die fluorescerend oplichten onder blacklight. Daardoor blijf je ook als de avond valt nog volop shinen en opvallen tijdens het festival dat je bezoekt. PaintGlow festival make-up staat bekend om de hoge kwaliteit en het oog voor detail, dus het is het perfecte product om echt iets bijzonders te maken van je look voor het festivalseizoen.

Plezier maken moet je natuurlijk zelf doen en dat komt vooral vanbinnen. Maar door extra aandacht te besteden aan je outfit met bovenstaande zaken kun je je moment pakken en even helemaal losgaan. Voel je vrij, want dat is de beste manier om te genieten van het festivalseizoen. Met alle extra moeite die jij doet om je outfit bijzonder te maken, ben je ook een lichtpuntje voor anderen die daardoor een extra bijzondere festivalervaring krijgen!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)