10 musthaves voor buiten

Skyplanter
Skyplanter

Met zulke mooie dagen achter de rug (tussen de bedrijven door probeer ik ook vandaag zoveel mogelijk van 't mooie weer te genieten) kan het bijna niet anders dan dat ik mijn inspiratie op het gebied van 'buiten' deel. We hebben een hele rits aan leuke webshops voor buiten online staan op Flavourites, dus ik ben er nog eens goed tussen gaan neuzen op zoek naar originele vondsten voor in de tuin, op het balkon of terras.

We hebben de afgelopen tijd al een aantal keer over de plantentrend (voor binnen) geblogd. Maar ook in je tuin, op je balkon of (dak)terras is groen natuurlijk meer dan welkom. Of je nu een eigen moestuintje aanlegt of 't liever houdt bij planten die weinig verzorging nodig hebben, groen mag natuurlijk niet ontbreken! De Boskke skyplanter vind ik een briljant concept. Hiermee hang je planten op hun kop op. Ziet er super decoratief uit én is ook nog eens heel handig. De plantenpotjes hebben namelijk een zelf-regulerend irrigatiesysteem, waarbij de planten zelf de voeding opnemen die ze nodig hebben. Kijk, da's wel iets voor mij... Ik houd erg van planten, maar heb helaas geen groene vingers. Gaat de Skyplanter mij helpen?

Regisseursstoel
Regisseursstoel

Ben je dol op de klassieke streep? Kan jouw tuin wel wat kleur gebruiken? Bij Kleurmeester.nl vind je veel mooie tuinmeubelen met streepjesstoffen in allerei combi's. Ik vind regisseursstoelen erg leuk, vooral als er een mooie stof op zit. Deze zwart-grijs-witte combi vind ik erg mooi, maar aan de andere kant... al die vrolijke kleuren zijn ook wel erg leuk. Er zijn nog veel meer mooie producten met bijpassende stoffen: van krukjes tot strandstoel. Heel mooi! En zie je jezelf al zitten op je regisseursstoel, terwijl je (buiten!) je potje eten kook? De Dutch Oven is een mooi designding voor outdoorlovers en thuiskoks. Deze zware gietijzeren pan mag eigenlijk niet ontbreken in je tuin (en op de camping). Je zet 'm zo op het vuur (is hij speciaal voor gemaakt) en vervolgens gebruik je 'm voor het maken van soep (natuurlijk met kruiden uit eigen tuin), eenpansgerechten maar ook voor bijvoorbeeld... het bakken van pizza of brood. Op het deksel kun je namelijk kolen leggen, waardoor de pan echt een oven wordt. Een super uitvinding. Ik heb 'm zelf ook en echt - een geweldige aankoop.

Dutch oven
Dutch oven

Ook een leuk adres is Pimpyourpicnic.nl. Deze webshop is gespecialiseerd in picknicktafels (zowel de klassieke uitvoering als een design picknicktafel, erg mooi). Je kunt de picknicktafels in allerlei kleuren kopen mét kussens in allerlei kleurrijke prints. Superleuk en vrolijk in de tuin! Deze met bloemen en vogels vind ik heel mooi. De kussens zijn op maat gemaakt en maak je vast met klittenband. Kortom: daar is over nagedacht! Een ander product waar ook al zo goed over is nagedacht zijn deze wijnglazen, die je in het zand kunt steken. Hoe handig! Deze had ik afgelopen weekend moeten hebben! Je shopt ze bij Cadeau-cadeau.nl, een webshop vol met andere leuke, handige en originele hebbedingen. Moet je maar eens rondkijken, hier vind je inderdaad heel veel leuke cadeaus!

Pimp your picnic kussens
Pimp your picnic kussens

Wanneer je - zoals ik vandaag - speurt naar leuk en origineel buitenspul, kan het bijna niet anders dan dat je bij de mooie webshop Urbansandindians.com belandt. Daar zijn ze zo'n beetje de uitvinder van het begrip glamping. Wow, wat een leuke en stylish verantwoorde camping- en tuinspullen vind je hier. Echt een aanrader. De Bell-tent van Urbans and Indians was eerder al op Flavourites Live te bewonderen, ik laat 'm hier nog een keer zien. Een prachtige tent die geweldig in te richten is. Zo'n tent wil je toch gewoon de hele zomer in je tuin laten staan?

Beach glass
Beach glass

Moet je het doen met enkel een balkon, maar wil je toch met vrienden of je gezin aan tafel kunnen eten? Dan is zo'n balkontafel van Balkontafels.nl misschien wel iets voor jou. Slim: de tafeltjes hangen met een ingenieus systeem aan het balkon, waardoor er geen poten nodig zijn. Dat bespaart je een hoop ruimte! Mooi design, ook. En hebben we het dan toch over design in de tuin... Dan kom ik automatisch bij de tuinmeubels van Sittingimage.com uit. Ik ben zelf de trotse eigenaar van de loungebanken, die ik al jaren heb. Weat een goede investering. Een aanrader. Ze zijn zo mooi! Maargoed, wat ik ook zag bij Sittingimage is dit Inside Outhouse. Wat een leuk idee, mooi ook. En is het erg warm, dan doe je het dakje gewoon dicht en zit je koel in de schaduw! Goede combi met mijn loungebanken :-).

Bell tent
Bell tent

Dit inklaptafeltje van Madam Stoltz is zowel leuk voor binnen als voor buiten. Doordat de pootjes in te klappen zijn, berg je 'm ook gemakkelijk op als je 'm even niet gebruikt. Hij heeft een mat zwart blad en is er ook in grijs. En dan tot slot deze gouden tuinslang, die je aan een gewei ophangt. O., liever roze dan goud? Kan ook! Mocht je trouwens nog meer leuk buitenspul willen zien, check nog even onze winactie van deze week. Je maakt kans op zo'n populaire Metalbird, té leuk! Gelukkig ligt de hele zomer nog voor ons... Geniet van 't mooie weer!

Balkontafel
Balkontafel

 

Leuk en handig!
Leuk en handig!

 

Gouden tuinslang
Gouden tuinslang

 

Handig inklaptafeltje
Handig inklaptafeltje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)