Inspiratie: de poef in de spotlight

Liefde voor prints
Liefde voor prints

De poef of hocker is al een tijd een musthave in het interieur en het is zeker een blijvertje! Want wie vindt het nou niet fijn om lekker neer te ploffen op de bank met de voeten omhoog? Tijdschrift en drankje erbij en chillen maar! Ik neem je mee in mijn zoektocht naar een nieuwe, perfecte poef voor in onze woonkamer. Een zacht, praktisch én stylish exemplaar waar we heel lang plezier van gaan hebben.

Een poef met een mooie print of streep kan je interieur net even een leuke opfrisser geven. Ik ben fan van dit mooie gestreepte exemplaar van Housedoctor (gespot bij Wonenmetlef.nl) die stoer maar ook stijlvol is. In een interieur met rustige kleuren is dit een mooie en opvallende eyecatcher die er lekker uitspringt.

Jute is here to stay
Jute is here to stay

Woonwinkel Siep verkoopt deze jute hocker. Niet heel zacht maar mét de streepjes waar ik zo van hou en mooi stevig dus ook nog eens kidsproof. Hij heeft de perfecte hoogte om hem ook met een dienblad als bijzettafeltje te gebruiken. Nice!

Voor héél veel voeten
Voor héél veel voeten

Op deze XL voetenbank van Deens kunnen lekker veel voeten tegelijk. Leuk voor een avond met z’n allen op de bank. En handig voor het creëren van extra zitruimte als er bezoek is. Hij is gemaakt van canvas en heeft naar buiten gestikte naden. En die bijpassende bank is zo mooi, die gaat op mijn verlanglijst!

Een vleugje Cognac
Een vleugje Cognac

Een cognac bruine tas, schoenen én riem heb ik in mijn collectie maar hoe leuk is deze ronde poef van Villa Jipp in diezelfde mooie tint? Gemaakt van lekker zacht suède en mooi in combinatie met natuurlijke tinten. Een tijdloos item wat jaren mee kan en lekker zit. Nice!

Velvet hockers
Velvet hockers

En toen kwam ik in de webshop van Sofa Company terecht en zag ik daar velvet hockers in alle kleuren en maten. Zo vrolijk en zomers. Helemaal van nu! Van zeegroen tot poederroze en van extra groot tot een bescheiden poef die overal past. Ook heel leuk om er 2 of 3 met elkaar te combineren voor een speels effect.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)