Hidden gems: 5 originele weekendjes weg in de lente

1. Aan zee
1. Aan zee

Zin om er in de lente even tussenuit te gaan? Geniet van de eerste zonnestralen, ga er lekker op uit en ontdek al die leuke dingen die er te zien zijn. We hebben vijf heel leuke locaties gescout die je direct wilt boeken!

1. Aan zee
We zijn er dol op: de zee! Heerlijk slenteren over uitgestrekte stranden, kindjes spelen in het zand, voorzichtig pootje baden... Deze strandhuisjes hebben we gespot bij Travelhunter en zijn gloednieuw. Je vindt ze bij de Marker Wadden, een gebied van eilandjes dat is aangelegd om het Markermeer te beschermen. Duurzaam, geweldige design en met super veel ruimte om je heen. Je gaat er met de boot naartoe vanuit Lelystad. Superleuk!

2. Lakelife
2. Lakelife

2. Lakelife
Het wordt wereldwijd een van de grote trends aankomende zomer: je vrije tijd doorbrengen aan een meer, oftewel lakelife. Nou, dat is geen probleem in Nederland want we hebben water genoeg! Geniet van het heerlijke Scandinavische gevoel, dompel je onder in de natuur, ontwaak 's ochtends met een frisse duik in het water van je achtertuin. Island-Life.nl biedt het allemaal, en dat op nog geen twintig minuten rijden van Amsterdam. je eigen tiny house aan het water, voor de kids een stylish bell-tent en je eigen bootje voor de deur. Snel boeken, want de plekken zijn beperkt!

3. In het bos
3. In het bos

3. In het bos
Afgelopen december brachten wij een paar dagen door bij Buitenplaats Beekhuizen, op de Veluwe. Echt ge-wel-dig! We schreven er een uitgebreid blog over en hebben er echt een paar dagen zitten genieten joh. Vanuit je Forest Cabin loop je zo de bossen in. Alles is even stijlvol en mooi gemaakt. De Forest Cabins zijn nieuw, en nu al de meest populaire overnachtingsplek van Buitenplaats Beekhuizen. Niet zo gek want oh... het was zo fijn hier. Het bijbehorende restaurant Woodz is ook een aanrader!

4. In de stad
4. In de stad

4. In de stad
Vraag ons naar onze favoriete tip om een paar dagen in Amsterdam door te brengen, en we roepen: "B&B The Weavery!". Deze super stijlvolle B&B zit op steenworp afstand van 't Rijksmuseum en zou je maar zo kunnen herkennen uit de bladen en zelfs van televisie. Wat je hier krijgt? Een warm onthaal door Bettina, die de lekkerste ontbijtjes maakt, ervoor zorgt dat je elke avond in een fris opgemaakt bed stapt en een lijst met al haar geheime tips uit de binnenstad. Van koffietentjes die je niet mag missen tot restaurants waar vooral locals komen. Echt een héérlijk startpunt voor een weekendje Mokum.

5. Over de grens
5. Over de grens

5. Over de grens
Laatst waren we in Antwerpen om daar de allerleukste hidden gems te ontdekken. Heb je ons cityblog er al over gelezen? Echt doen, want amai, wat is Antwerpen toch een leuke stad! Ga je naar deze heerlijke stad? Doe jezelf dan een plezier en boek een kamer in een leuk hotel of B&B en geniet nóg meer van de stad! Van super deluxe penthouse tot een koopmanswoning of een hutje in het bos, net buiten de drukte van de stad. Logeerplekken genoeg. Dit zijn leuke adressen:
SHWAY 60 - Moderne appartementen en studio's, middenin het modehart van Antwerpen.
Bushbox - Geweldig boshutje met hottub en sauna, op 20 minuten van de stad.
Yust - super leuk, super betaalbaar, super gezellig want: gelegen in het leuke Berchem staat hier alles in het teken van 'ont-moeten'.
.
Kortom: allemaal heerlijke tips om er even tussenuit te gaan. Je krijgt er direct zin in, toch?

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)