Gift Guide voor Thuis

DIY kerststerren
DIY kerststerren

Altijd goed: iets leuks voor in huis. Kijk eens wat we allemaal gespot hebben!

DIY kerststerren
Dit is zó leuk. DIY kerststerren van Liefs van Cindy, dat wordt een hit. Voor onder de boom, of gewoon om lekker al ruim voor de feestdagen jezelf blij mee te maken ;-). Deze DIY kerststerren kun je helemaal naar je eigen wens customizen. Je shopt een bomvol pakket vol leuke decoraties: behalve de sterren krijg je er onder meer zwart-wit touw, een glazen vaasje op clip, letters 'Merry X-mas' en nog heel veel meer bij. Heerlijk aan de knutsel!

Zalige geurkaars
Zalige geurkaars

Zalige geurkaars
Oh... dit klinkt echt heerlijk. Moet je horen. La Vie de Gigi verkoopt heerlijk geurende soya kaarsen die er ook nog eens beautiful uitzien. De geurkaars 'High peaks of the Adirondack Forest' doet denken aan de knisperende lucht in de bergen en knusse avonden onder de sterren, door de houtachtige tonen als ceder, eikenmos, kruidnagel en den. De kaars is gegoten in een glas en verpakt in een bijpassend doosje. Hij is er ook in andere geuren en prints, een geweldig cadeau toch?

Limited edition gouden mok
Limited edition gouden mok

Limited edition gouden mok
Oh la la, wat zijn ze mooi, deze limited edition goudkleurige mokken uit de kerstcollectievan HK Living die Sissy-Boy verkoopt! Echt een enorme hit dit jaar en dat is niet zo gek, want de mokken zijn ge-wel-dig (en zitten ook nog eens in een leuke geschenkverpakking). Wie ga jij hiermee verrassen? Meteen shoppen voor onder de boom (of voor in je eigen keukenkast!).

Mooie kandelaars met goed verhaal
Mooie kandelaars met goed verhaal

Mooie kandelaars met goed verhaal
Fan van een klassiek-moderne woonstijl? Dan is deze set van drie zwarte kandelaars wat jij zoekt! De kandelaars zijn met de hand gemaakt in Indonesië. Ze zijn allemaal uniek en kunnen een plekje of butsje hebben. En juist dat maakt deze kandelaars bijzonder! Prachtig met een waxinelichtje of stompkaars. Ze zijn van het label Yoshiko, waar ze alleen werken met duurzame organische materialen en waar de ambachtslieden eerlijk worden beloond. Je vindt de kandelaars bij Interior Delights waar je overigens nog heel veel meer moois voor in huis vindt!

XXL kalender 2022
Wie, o wie kan deze supergrote kalender wel gebruiken in het nieuwe jaar? Wij kunnen wel wat voorbeelden bedenken ;-). En wat is 'ie fijn, deze royale vriend die ervoor gaat zorgen dat je in 2022 geen verjaardagen, koffiedates, rijbeurten of overleggen meer gaat vergeten. Hang 'm op een opvallende plek in huis en krabbel erop wat je niet mag vergeten. Het hele gezin kan meedoen! Een jaarlijkse topper van Engelpunt, die met een sociale werkplaats samenwerkt om deze beauty's te produceren. Deze willen we allemáál wel op onze wishlist!

XXL kalender 2022
XXL kalender 2022

Wereldse sloffen
Géén idee wat je hem/haar met de feestdagen moet geven? Of weet je niet wat je zelf op je wishlist moet zetten? Wij zeggen (vanuit eigen ervaring, haha): Esgii sloffen. Meer heb je niet nodiug in huis, de komende maanden. Nouja, bij wijze van spreken dan. Maar deze sloffen zijn dus echt waanzinnige musthaves. Ze zijn gemaakt in Mongolië van een combi van merinowol en Mongoolse wol. En je weet het: daarmee blijven je voeten heerlijk warm, maar ze gaan er niet van zweten. De sloffen gaan zich na verloop van tijd vormen naar je voeten. Echt zo fijn: je wilt ze niet meer uitdoen. Heel fijn: de sloffen van Esgii worden fairtrade gemaakt. Mooie musthave!

Wereldse sloffen
Wereldse sloffen

Gelukskussentjes
Deze prachtige kussentjes van Soulmade Greece zijn een mooi cadeau voor iemand die je alle geluk van de wereld gunt. Het woord 'lucky' en het sterretje zijn met de hand geborduurd in Athene en de kussentjes zijn prachtig afgewerkt, met oog voor detail. Echt héél mooi gemaakt (net als de andere fijne producten uit de shop, trouwens). 

Gelukskussentjes
Gelukskussentjes

Botanische plaatjes
Het zijn echte plaatjes, de botanische illustraties van Days of Bloom. Alles wordt gedrukt op Biotop - duurzaam papier dat is gemaakt van afvalhout. Hierdoor hebben de posters een fijne natuurlijke uitstraling. Ook mooi als cadeau zijn de muurcirkels met net zulke mooie gedetailleerde tekeningen uit de natuur. Je kunt ze aan de muur hangen of neerzetten in een houten kaartenhouder die je hier ook meteen kunt kopen. ben je in één keer klaar en heb je iets heel bijzonders om te geven!

Botanische plaatjes
Botanische plaatjes

Unieke posters
Hoe leuk zijn deze gepersonaliseerde posters die in élk huis passen! Naamposters, familieposters, geboorteposters: bij Printcandy.nl kun je alles naar wens laten maken. Ook tof: posters met je favoriete quote of familieposters met een stamboom. Lekker kiezen en DIY-en maar doe het wel tijdig, zodat je de gepersonaliseerde poster tijdig in huis hebt.  

Unieke posters
Unieke posters

Duurzaam puzzelen
Wat tof, de duurzame puzzels van Eeboo. Je kunt ze shoppen bij Ditha Bonita en echt... geweldig voor het hele gezin! Heerlijk om samen te doen tijdens een regenachtige zondagmiddag, als het 's avonds vroeg donker is of gewoon als alternatief voor al die beeldschermen. Quality time, en doordat de puzzels er stuk voor stuk geweldig uitzien én ze duurzaam gemaakt zijn, is dit een mooi cadeau voor iedereen!

Duurzaam puzzelen
Duurzaam puzzelen

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)