Gift Guide Last Minute

Gift Guide Last Minute
Gift Guide Last Minute

Ben je nog op zoek naar wat laatste cadeautjes voor onder de boom? Lees dan als de wiedeweerga deze Gift Guide voor wat last minute inspiratie.

 

Beauty
Voor de duurzame beauty lovers moet je bij Indisha zijn. Je vindt er een speciale lijst met eco-chic kerstcadeaus in een verschillende categorieën, super handig! En met een tienderdochter in huis viel mijn oog in ieder geval meteen op de categorie Teens, heel fijn die natuurlijke producten voor de tere puberhuid. Indisha is altijd heel snel met verzenden, dus als je snel wat moois uitzoekt, kun je het nog prima onder de boom leggen.

Indisha
Indisha

Chocolat!
Dit is een cadeau waar je eigenlijk iedereen blij mee maakt: een feestelijke doos met de meest lekkere en prachtig uitziende bonbons. Speciaal voor de feestdagen heeft Chocoladebezorgd een chocolade kerstboom met daarin 21 handgemaakte bonbons. En daar zitten heerlijke smaken tussen als koffie tonkaboon, Baileys en karamel zeezout. Yummie! Deze chocolade kerstboom past door de brievenbus, dus ook een handig cadeau indien je het niet persoonlijk kunt geven.

Chocoladebezorgd
Chocoladebezorgd

Kant en klaar cadeaupakket
Heb je vanwege geen tijd, zin of inspiratie nog geen cadeau geshopt? Maak het jezelf dan makkelijk en ga voor een kant en klaar cadeaupakket. Enige wat je hoeft te doen, is kiezen uit al die leuke cadeaupakketten die er zijn. Wij spotten bij Huis van Mo een heerlijk Cold days, hot drinks-pakket, een echte hartverwarmer op koude dagen. Of wat dacht je van de Cheerful Giftbox van Un-wrapped, zeker weten dat die een glimlach op het gezicht van de gelukkige ontvanger tovert. Kijk ook eens naar de kant-en-klare pakketten van The Wish Label en Millows, daar zit zo veel leuks tussen. En goed om te weten, heel veel cadeaus passen door de brievenbus.

Un-wrapped
Un-wrapped

Puzzelen
De XL spelposter die wij vorig jaar cadeau kregen met kerst was en is nog steeds een groot succes. Een giga woordzoeker van 65x100 cm met daarin 100 popartiesten verstopt. Dit jaar gaan we van de culturele opvoeding naar topografie in de vorm van de woordzoeker met 100 Europesse steden. Het is echt een leuk cadeau voor iemand die van spelletjes houdt. Er zijn ook nog posters met kruiswoordraadsels, 100 verschillen en 100 wijntermen. Heb je in ieder geval wat te doen in de kerstvakantie.

Dit verzin je niet
Dit verzin je niet

Voor de wijnliefhebber
Als je nou een echt origineel en te gek cadeau zoekt voor een ware wijnliefhebber, keep on reading, want dit is zo bijzonder. Bij de wijngaard van Domaine de la Dame bij Bordeaux kun je wijnstokken leasen en zo je eigen wijn verbouwen. Dat wordt natuurlijk voor je gedaan door de Nederlandse Helena en haar team, maar officieel ben jij de wijnboer en leveren jouw geleasde wijnstokken je per jaar zo’n 24 flessen wijn op. Wel de lusten, niet de lasten dus. Mooi eigen label erop en chin chin!

Domaine de la Dame
Domaine de la Dame

Voor in huis
Liefhebbers van de Scandinavische lifestyle worden zeker weten blij met iets moois uit de shop van Blikfang. De minimalistische designs en hygge accessoires passen eigenlijk in elk interieur. En speciaal voor de feestdagen kun je snel en eenvoudig een cadeau uitzoeken in de cadeaugids. Je kunt zoeken op bedrag of ontvanger, heel makkelijk dus. Mocht je nou iets shoppen voor iemand die wel van Scandinavisch design houdt en ook van kleur, check dan de items van Marimekko. Bij besteding van € 50,- krijg je er ook nog een jubileum tas bij cadeau.

Blikfang
Blikfang

Bling bling
Ben je nog op zoek naar een bijzonder sieraad, dan moet je zeker even kijken bij Pinup Feminine. De prachtige handgemaakte gouden en zilveren broches in elf verschillende ontwerpen hebben elk een eigen verhaal en betekenis. Het zijn echte eyecatchers, zo mooi.
Ook prachtig zijn de unieke en vaak vintage sieraden van Sellink Juweliers. Hier vindt je echt unieke ringen, armbandjes en meer. Als je iets ziet wat je mooi vindt, moet je wel snel zijn, want van de meeste sieraden is er echt maar één exemplaar. Perfect cadeau voor die persoon die voor jou ook echt one of a kind is.

Pinup Feminine en Sellink Juweliers
Pinup Feminine en Sellink Juweliers

Voor koukleumen
Een mooie sjaal doet het ook altijd goed als kerstcadeau. Wij zagen deze prachtige sjaals bij ons nieuwste snoepje Moonoo uit België. Doordat het fijne breiwerk uit twee kleuren bestaan die dicht bij elkaar liggen, ontstaat er een hele subtiele tekening in de sjaal. En het leuke is, dat de andere kant van de sjaal het tegenovergestelde patroon te zien krijgt! Ook mooi, Moonoo gebruikt GOTS-gecertificeerd biokatoen voor de sjaals en gerecyclede materialen voor de labels. En bij Feel Good Eco Store zagen we super zachte sjaals van Bufandy, gemaakt van fairtrade alpaca wol uit Ecuador. Je shopt ze in heel veel mooie tinten. 

Moonoo en Feel Good Eco Store
Moonoo en Feel Good Eco Store

Iets groens
Weet je het nu nog niet, kies dan een mooi groen kerstcadeau van Bloompost. Hoeft natuurlijk niet echt groen te zijn, deze rode amaryllissen zijn ook prachtig. En ook de andere (droog)bloemen en kerstboompjes zijn super leuk. Altijd een schot in de roos en altijd door de brievenbus bezorgd. Kan dus rechtstreeks naar de ontvanger voor het geval je het niet zelf kunt overhandigen. 

Bloompost
Bloompost

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)