Dit doe je aan naar het strand!

De ultieme zomer musthave: de pareo en strand rok
De ultieme zomer musthave: de pareo en strand rok

Wanneer ik een dag naar het strand ga, neem ik sowieso drie flessen zonnebrand mee. Better be safe than sorry. Ook vind ik het heel leuk om de blits uit te hangen. Een vrolijke bikini en een stijlvol badpak zijn een must, maar je kunt nog veel meer fijne kledingstukken en accessoires aan trekken naar het strand om in te shinen. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

On trend pareo’s 
When you say beach, we say pareo. Het is dun, het is zacht, sneldrogend en precies wat je wilt als je een dagje naar het strand gaat. Je kunt er alle kanten mee op. Draag het als rok, een cover-up, een hoofdband of gebruik het als strandlaken. Bij Soulmade-greece.nl vind je ze in vijf prachtige ontwerpen, stuk voor stuk geïnspireerd door het mooie Griekenland. De ‘fishnet mandala’ pareo is bijvoorbeeld een ode aan de Griekse visser. En als je er toch bent, check dan ook even de té gekke strand rokken voor op het strand of aan de bar met een zomerse cocktail in je hand. Perfect!

Prachtige maxi kimono's van Boho Babe
Prachtige maxi kimono's van Boho Babe

Maxi kimono's
Zelfs wanneer je van de auto naar het strand, of van het strand naar de bar loopt kun je dat in stijl doen. Wat dacht je van een kimono? Combineer het met je favoriete short, een paar sandaaltjes of slippers en je strandlook is compleet. Hoe leuk zijn de kleurrijke kimono’s van Bohobabe.nl?! Gemaakt van Indiase zijde en check die wijd uitlopende mouwen! Zo zou ik ook wel over het strand willen paraderen. Het leuke is dat je deze kimono's ook als wikkeljurk kunt dragen.

Dreamtowel van Hamamdoek
Dreamtowel van Hamamdoek

Zandvrije handdoek
Op Hamamdoek.nl vind je hele handige zandvrije (!) strandlakens van Dreamtowel. Zo laat je het zand op het strand en niet tussen je bilnaad.

Een wolkachtige strandtas, té leuk!
Een wolkachtige strandtas, té leuk!

Stijlvolle strandtas
Dit accessoire is natuurlijk onmisbaar voor op het strand én je hippe zomeroutfit: de strandtas. Naast de populaire gewatteerde jassen van afgelopen winter heb je nu ook strandtassen in dezelfde wolkachtige stijl. Check deze witte puffer strandtas van Sunnylife eens, te vinden op Mirthecastello.com. Zorgt gegarandeerd voor zachte landingen, waar het ook gaat. Fijn voor als je, net als ik, lekker onhandig bent. Er past ook van alles in, zelfs een yogamat voor de sportievelingen onder ons. Combineer het met de bijbehorende puffer pouch, waar je de rest van je essentials in kwijt kunt et voilà, op naar het strand met die handel! 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)