SALE 10 keer wonen & lifestyle shopping met korting!

Fijne items voor thuis met fijne korting
Fijne items voor thuis met fijne korting

Het regent kleine prijsjes, want is het januari en dan verkopen veel shops hun leuke producten met korting tijdens de winter sale. Wij zetten 10 fijne shops uit de categorie 'Wonen' voor je op een rij met de leukste sale items.

Store Without a Home
Ben je altijd op zoek naar originele items en decoratie voor in huis? Dan ben je bij Store Without a Home aan het goede adres! De shop staat bommetje vol ontwerpen en items van onontdekte designers, maar je vindt er ook de razend populaire Lammers en Lammers beeldjes. En ze hebben al deze leuke hebbedingetjes ook in de sale staan (zie de afbeelding hierboven). Wat vind je bijvoorbeeld van die toffe astronaut lamp? Of die gave octopus bijzettafel? Lang zoeken naar betaalbare en originele producten hoef je hier in ieder geval niet te doen ;)

Hoe origineel zijn deze accessoires?
Hoe origineel zijn deze accessoires?

By Nord
Wij worden blij van By Nord! Je vindt er zoveel mooie accessoires voor in huis die je stuk voor stuk die rustige, Scandinavische sferen bieden. Persoonlijk ben ik echt fan van de minimalistiche tegelstickers van Boubouki. Die fleuren je keuken en badkamer vrolijk en stijlvol op! De sale van ByNord staat vol met van die leuke fleur-opjes, zoals de espressomokken van Madam Stolz en de massief houten figuren van Ichinisan. 

Minimalistisch, vrolijk en strak ontworpen stickers!
Minimalistisch, vrolijk en strak ontworpen stickers!

By Noth
Nog zo'n fijne shop met Scandinavische accessoires, inclusief een stoer randje en een voorliefde voor zwart-wit. Top voor liefhebbers van interieur design. En ook in de sale bij By Noth hebben ze superleuke items die helemaal hip zijn. De Bloomingville Deco van cement en het grijze kussen van Zuss met gezicht die je hierboven ziet staan allebei in de sale en maken allebei deel uit van de gezicht-lijnen trend! On trend, mooi en in de aanbieding: worden we blij van!

On trend: gezicht-lijnen!
On trend: gezicht-lijnen!

BijLien
BijLien is zo'n shop waar je komt om echte gezelligheid te shoppen. Van borrelplankjes tot handgemaakte wijnrekjes en de fijnste accessoires voor thuis. En ze hebben nu iets superleuks; de frisse januari deals! Pagina's vol aan leuke items voor mooie prijsjes. Zo ook de prachtige leren muurcirkels en de gave leren onderzetters. Ideaal om mee te pronken tijdens een avondje borrelen met vrienden! Als dat weer kan, natuurlijk. 

Hoe tof zijn deze leren items?
Hoe tof zijn deze leren items?

Tykky
Omdat we gewoon ontzettend weg zijn van Scandinavisch design, delen we gewoon lekker nog een shop met je. Tykky! Hier scoor je de fijne sferen van een winterse sferen, knusheid en natuurlijke materialen. En..mooie fuctionele accessoires zoals de Clamp Tray! Dit frisse dienblad schroef je gemakkelijk op de vensterbank, tafel, boekenkast of het keukenblad. Multifuctioneel en fleurt je huis vrolijk op, en hij past goed in elk modern interieur. En hij is in de sale! Check 'm en neus meteen even de rest van de sale door, dat kan nooit kwaad (toch?). 

Op een dienblad hoef je natuurlijk niet alleen eten te serveren..
Op een dienblad hoef je natuurlijk niet alleen eten te serveren..

Ixxi
Oke hold on. Dit is echt gaaf. Ixxi maakt kunst op maat (bestaande kunst, of een foto van jezelf) voor bij jou aan de muur. Je krijgt je kunstwerk opgestuurd op plastic vierkantjes die je via kruisjes aan elkaar kunt vastzetten tot een kunstwerk. Binnen tien minuten aan je muur, en dat zónder boren. Super leuk. En als je je nu inschrijft, krijg je 15% korting op je eerste kunstwerk! Te gek! 

Ixxi your world!
Ixxi your world!

Green Bubble
Kerstboom al weg? Of heb je hem nog staan vanwege de gezelligheid? Snappen we wel hoor. Maar Green Bubble heeft ontzettend veel leuke planten in de sale voor je, waar je je kerstboom mooi voor kunt inwisselen. De altijd populaire bananenplant bijvoorbeeld: normaal €139,95, nu €89,95! En hoe tof is de Monstera Monkey Leaf mosstok? Normaal €99,95, nu €84,95. En dat zijn maar twee voorbeelden, scroll lekker door de hele sale pagina en raak geïnspireerd om je huis wat groener te maken. 

We love plants! En jij?
We love plants! En jij?

Just an attitude
Heb je een rustmomentje nodig? Of wil je iemand een lief gebaar sturen? De luxe kaarsen van Just an attitude ruiken heerlijk en staan ook nog een harstikke leuk in huis. Oh, en ze branden ook nog eens 80 uur lang (!). En als je nu de website van Just an attitude bezoekt, krijg je 15% korting! Dus, beentjes omhoog, kleedje en boek erbij, en kom maar op met die geurcombo's. 

Luxe geurkaarsen voor elke gelegenheid.
Luxe geurkaarsen voor elke gelegenheid.

Hamamdoek
Bij hamamdoek.nl vind je prachtige hamamdoeken om mee te nemen als je een dagje naar het strand of de sauna gaat. Maar je vindt er ook plaids, badjassen en baby-blankets. En laat deze nou eens lekker in de sale zijn! Neem even een kijkje bij de actie-pagina en ontdek de superdeals van Hamamdoek! 

Vrolijke patronen om je huis op te fleuren.
Vrolijke patronen om je huis op te fleuren.

Yumeko
Als laatste delen we de sale van Yumeko met je. Dit is zo'n fijne shop als je op zoek bent naar fijn bedden- en badgoed. Je vindt er de hoogste kwaliteit en alle producten zijn gemaakt met aandacht voor milieu, mens en dier. En dan zijn de producten ook nog eens zó fijn om naar te kijken. En veel van die producten zijn in de sale, net zoals dit mooie satijnen dekbedovertrek in 'Coral Red Marble'. Plaatje toch?

Zacht voor jou en voor de wereld.
Zacht voor jou en voor de wereld.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)