Dansen op tafel in de feestelijke fashion van POM Amsterdam

Zin om te dansen in deze feestelijke kleding!
Zin om te dansen in deze feestelijke kleding!

Als POM-Amsterdam een nieuwe collectie aankondigt, begint het bij ons al te kriebelen. En al helemaal als het gaat om een Limited Edition by Katja Collection. Dan weet je al dat het sprankelend en kleurrijk is, én dat het snel gaat (we spreken uit ervaring, want we hebben helaas al vaker achter het net gevist). Check dus snel de hoogtepunten uit deze collectie.

Yes, vanaf vandaag is er een nieuwe collectie verkrijgbaar bij POM Amsterdam. Wij van Flavourites zijn fans van het eerste uur, dus we waren dan ook héél erg benieuwd naar de nieuwe ontwerpen. Nou, onze verwachting werd opnieuw overtroffen want wat een feestelijke collectie! Prachtige bloemenprints in mooie warme kleuren. Precies op tijd voor het winterseizoen en de feestdagen natuurlijk. Wij laten je onze favorieten zien.

Rok Fête des Jardins en top Night Blue Spark top
Rok Fête des Jardins en top Night Blue Spark top

Dit is een combinatie waar we wel elke dag in willen lopen: een maxi skirt met daarboven een super comfortabele top. Deze donkerblauwe top Night Blue Spark met mouwen tot de elleboog is geweven met een glimmertje (vandaar de spark). Leuk detail is de Fête des Jardins broche, met daarop een patroon dat weer terugkomt in de Fête des Jardins rok. En wat een plaatje is deze lange rok, we love it. De prachtige jade groene kleur, de knoopjes aan de voorkant waarmee je een split kunt maken (pronken met die benen!) en de mooie bloemenprint. Hier krijg je toch meteen een warm gevoel en goed humeur van.

Jurk Fleurs de Nuit
Jurk Fleurs de Nuit

Nu het buiten kouder en grijzer is, snakken we naar kleur en positive vibes in onze kleding. Deze blauwe jurk Fleurs de Nuit met handgeschilderde bloemen geeft je precies dat warme en fijne gevoel dat je dan goed kunt gebruiken. De jurk valt tot net onder je knie en is mooi rond afgewerkt. Werk je thuis, dan combineer je het met een vest, panty en sneakers. Heb je iets te vieren, trek dan maar vast je high heels uit de kast.

Blouse Wild Bouquet by Katja  en rok Night Blue
Blouse Wild Bouquet by Katja en rok Night Blue

Oké, mogen wij even bestellen? Dit is echt happy fashion all over, met die uitgesproken kleuren. De blouse Wild Bouquet by Katja heeft handgeschilderde bloemen in fel roze, groen, blauw en ecru op een vegan cupro stof. De mooie ronde nek en de franjes aan de voorkant geven deze blouse een super vrouwelijke uitstraling, zeker als je het combineert met de glanzende lange Night Blue skirt. Wil je een wat stoerdere touch, draag ‘m dan casual op een jeans. Psst, er is ook een Wild Bouquet by Katja jurk, voor het geval je net als wij helemaal verliefd bent op deze stof.

Jurk Butterfly Dances by Katja
Jurk Butterfly Dances by Katja

Aan vuurwerk geen gebrek als je deze maxi dress aantrekt, want jongens wat een knaller. Op deze zandkleurige Butterfly Dances by Katja jurk zie je vlinders, vuurwerk en veren. De lange jurk heeft knoopjes aan de voorkant, ietwat vollere lange mouwen en een v-hals. Wij vinden het echt heel tof dat POM ook deze lichte kleur in de nieuwe collectie heeft opgenomen, want deze jurk schreeuwt om een heerlijk winterfeest of, zoals Katja zegt: “Wanneer ik deze feestelijke styles aantrek, krijg ik zin om op de tafel te gaan dansen.” En dat snappen wij helemaal!

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)