Cadeautip: drie perfecte sieradensets van Jewels with Flair

Sieraden set met zoetwaterparels
Sieraden set met zoetwaterparels

Vind je het leuk om niet alleen de kerstboom maar ook jezelf feestelijk te decoreren, en kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Check dan deze prachtige sieraden sets van Jewels with Flair voor een sprankelende kerst.

Denk je bij zoetwaterparels meteen aan de ouderwetse sieraden van je oma? Think again, want zoetwaterparels zijn helemaal on trend! Bij Jewels with Flair zagen we deze te gekke handgemaakte set met een ietwat retro look and feel, maar toch ook helemaal van nu door de tube van parels. Zo bestaan de oorbellen uit een tube van drie zoetwaterparels die vastzitten aan een ronde oorhaak. Heel mooi! Ook de bijpassende ketting heeft een tube van drie parels en deze past perfect bij een wat lager decolleté. Perfect voor bij een laag uitgesneden jurkje. En om deze look helemaal af te maken, kun je er een prachtige ballchain armband met opnieuw drie zoetwaterparels bij dragen. Deze set in de uitvoering met een plating van 24 karaat goud doet het goed bij kleding in lichte, naturel tinten. Staat super feestelijk en zelfs een beetje chique.

Lapis Lazulli
Lapis Lazulli

Oh wow, wat een opvallend blauwe kleur! Deze sieraden springen echt in het oog. Het blauw van de druppelvormige lapis lazuli heeft verschillende kleurnuances wat het een speels effect geeft. De oorbellen zijn van goudkleurig rvs, net als de ballchain ketting. Draag deze set in combinatie met stijlvolle, zwarte kleding en je weet zeker dat alle aandacht naar je sieraden gaat.

Smaragdgroene oorhangers
Smaragdgroene oorhangers

Houd je van een echte sparkle tijdens de feestdagen, dan is deze (verguld) sterling zilveren set met Swarovski druppels in smaragdgroen je nieuwe beste vriend. De Swarovski druppels van de oorbellen (met dichte haken) zijn in facet geslepen waardoor ze aan alle kanten een prachtige schittering geven, stel je eens voor hoe mooi dat schittert tijdens een diner bij kaarslicht. Net als de hanger trouwens, dat is een echte eyecatcher aan een mooie ketting. Je kunt deze sparkling set uitbreiden met een gouden armbandje met daarin een bijpassende ronde Swarovski puntsteen. Zo heb jij alvast een schitterende start van je kerst!

Ketting met rozenkwarts voor jou en je mini-me
Ketting met rozenkwarts voor jou en je mini-me

Ook hele leuke sets, maar dan op een andere manier, zijn de moeder-dochter sieraden van Jewels with Flair. Hoe leuk is het om samen met je kleine meid in matching sieraden op een (kerst)feest te verschijnen! Er zijn verschillende sets kettingen of armbanden, maar het is ook mogelijk om van het sieraad van jouw keuze een kleinere variant te bestellen. Zo heb je altijd een heel persoonlijk en uniek sieraad en een nog mooiere herinnering.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)