7x bijzonder overnachten tijdens de vakantie

Hut uit de hoogte
Hut uit de hoogte

Last-minute weg deze vakantie of zin in een spontaan uitje in het weekend? Nu de temperatuur ineens omhoog schiet, is dit een wel héél aanlokkelijk idee. Je eigen huisje, de natuur in en relaxen maar! We zijn eraan toe. En dus... delen we zeven toffe overnachtingsmogelijkheden, onthoud dit lijstje want deze locaties zijn allemaal uniek!

Uit de hoogte
Deze bijzondere hut op palen vind je op een camping in Winterswijk. Geweldig, zo'n soort bijzondere variant van een boomhut. Het enige wat nog ontbreekt is een glijbaan om vanaf te roetsjen. Let op: beperkte beschikbaarheid in de krokusvakantie dus boek 'm snel. Enthousiast geworden maar is hij al volgeboekt? Onthoud deze leuke tip voor de mei- of zomervakantie!

Heerlijk op het Amelandse strand
Heerlijk op het Amelandse strand

Stylish op Ameland
Heerlijk én stijlvol zijn de parken van Qurios. Een van mijn favorieten is Qurios Ameland. Ik vind de Waddeneilanden super: stap op de boot en je hebt direct een buitenland-gevoel en hey, da's wel zo leuk in de tijd dat we ons kikkerlandje niet kunnen verlaten. Er zijn meerdere toffe tiny houses waaruit je kunt kiezen. Stuk voor stuk top ingericht - je voelt je direct thuis! Ga lekker zelf kokkerellen in je eigen keuken of haal je pizza of burger gewoon af. Huur een fiets, verken het eiland, ga lekker strandjutten of hardlopen, ontdek kleine dorpjes en waai lekker uit. Oké, je kunt er niet skiën maar verder is dit toch een geweldige manier om de krokusvakantie door te brengen?

Aan een meertje én bos
Aan een meertje én bos

Aan een meertje en bos
Wat een leuke huisjes zijn dit, op een perfecte plek: direct gelegen aan een meertje, aan een bosrand. Denk niet dat zo'n blokhut klein is. Nee joh, ze hebben twee slaapkamers én een slaapzoldertje! Voor het nodige vermaak is er een natuurspeeltuin en leuke plaatsen als Cuijk en Nijmegen liggen op steenworp afstand. En wat gaan we daar doen? Buiten rondbanjeren. MTB's huren en lekker fietsen. Herten spotten, en gewoon heerlijk relaxen. Er is nog plek in de krokusvakantie!

Met eigen sauna
Met eigen sauna

Met eigen sauna aan de Linge
Deze is ook erg fijn: een beauty van een huisje met eigen sauna aan de Linge. Dat betekent dat je na je sauna-gang zó een duik in dit mooie riviertje kunt maken. Hoe heerlijk, zo'n eigen stek. Je vindt dit huisje in Rumpt, op steenworp afstand van landgoed Marienwaerdt en middenin de Betuwe.

Super stylish
Super stylish

Ecopark bij zee
Hoe te gek zijn deze designhuisjes in het park Water Village in Zeeland. Ga kitesurfen, zeilen, zeehonden spotten of zandkastelen bouwen. Heel veel meer heb je niet nodig om er even helemaal tussenuit te zijn. Er is nog plek in de krokusvakantie!

Slapen bij de boer
Slapen bij de boer

Slapen bij de boer
Bij Boerenbed vind je een leuke mix van een kleinschalige camping en slapen bij de boer. Lekker buiten zijn, je privé hottub of sauna, stylish glamping tenten of tiny houses: er zijn allerlei mogelijkheden om tussen de frisse boerenluchten te kamperen! Met de kippen op stok, koeien knuffelen, schaapjes tellen en gewoon lekker door de blubber banjeren. Superleuk met jongere kinderen! Deze locatie - 't Boshuis - heeft nog plek in de krokusvakantie! Check vooral ook de sauna die je erbij kunt boeken. Zálig.

Safaritent aan zee
Safaritent aan zee

In een safaritent aan zee
Twee leuke dingen: een safaritent (we love) én aan zee (we really really love). Boeken dus, want deze Strandpark Zeeland heeft ook nog plek voor de krokusvakantie! De safaritenten zijn lekker ruim (geschikt voor 2 tot 6 personen) en je loopt zo de boulevard van Vlissingen op. Wát een heerlijk vooruitzicht. Tip: wil je boeken? Doe het meteen, want vol is vol!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)