10x sandalen voor het ultieme zomergevoel

The Kindreds
The Kindreds

Aaah, wat verlangen we toch naar de zomer. Warme dagen die overgaan in zwoele avonden en we lekker lang buiten kunnen zitten. Met je lief in de tuin, met de kids in het park en op het strand of met je vriendinnen op een terrasje. Zo gezellig en zo fijn! Precies op dit soort fijne zomerse dagen wil je je voeten niet verstoppen in sneakers, pumps of ander gesloten schoeisel. Lekker in de buitenlucht, die voetjes! Mooi nagellakje op je tenen (psssst, heb je ook weer een goed excuus voor die pedicurebehandeling) en schiet in je favoriete sandaal!! Wat ons betreft een musthave in je zomergarderobe. En er is zoveel leuks te koop! Om je een beetje op weg te helpen, laten we je hier 10 van onze favorieten zien.

Deze handgemaakte zwarte sandalen met kilim print van The Kindreds geven een instant bohemian vibe aan je outfit. En hoe je ook danst of flaneert, deze sandalen blijven aan je voeten door de zachte leren enkelbandjes.

Sharon Woods Vegan
Sharon Woods Vegan

Gespot in nieuw Flavourites-snoepje Sharon Woods Vegan: de Rosie White Sandals. Deze knapperd is niet alleen mooi om te zien, hij is ook nog eens helemaal vegan! Met een blokhak van 5 cm en een subtiel bandje voor om je hak, heb je met dit sandaaltje een stabiele basic te pakken.

By-Bar
By-Bar

We houden eigenlijk helemaal niet van cognac, behalve als het de kleur van sandalen is! Laten ze bij By-Bar nou nét in deze warme kleur een hele fijne, leren sandaal hebben. Heerlijk open aan de voor- en achterkant, ideaal dus voor warme zomerdagen!

Perfectly Basics
Perfectly Basics

Super stoer is deze leren kaki-groene, gladiator-stijl sandaal met studs. Echt een basic die je jaar na jaar kunt dragen, logisch dan ook dat je ‘m shopt bij Perfectly Basics! Deze sandaal draag je onder een jurk of jeans, maar ook onder je zakelijke korte broekpak. Heel gedurfd deze zomer!

Dwrs Label
Dwrs Label

Een sandaal met de naam Cuba geel; veel zomerser kun je het bijna niet krijgen! Gemaakt van soepel leer en met een verstelbare band aan de achterkant is dit een echte eyecatcher!

Top Vintage
Top Vintage

Is het een klomp? Is het een sandaal? Eigenlijk is deze Loretta Leather Clog allebei! Deze leren sandaal met houten zool en hak lijken zo uit de jaren ‘60 te zijn weggelopen! Heel speels en eh, hippie-chic!

Pepita Bonita
Pepita Bonita

Volgens Pepita Bonita is er geen Spanjaard die deze sandaal niet heeft: de Ria Menorca. Snappen wij wel, want ze zien er superleuk uit. Je kunt ze meenemen van vakantie, maar als je dit jaar thuis blijft, kun je ze ook hier bestellen. In babyblauw bijvoorbeeld, of zachtgeel, of met een glitter, of…

Tom's 'Willow' wedge
Tom's 'Willow' wedge

Soms willen we én een hak, én comfort, én de juiste zomerse looks allemaal in één sandaal. Look no further, want deze wedge van Tom’s in heeft het allemaal! Een fijne plateauhak van 75 mm, een rubberzool voor veel grip én opvallende details van canvas en touw. Gaan je voeten heel fijn vinden!

Passi Passé
Passi Passé

Ben je dol op minimalistische, beetje Asian meets Scandinavian unisex fashion? Dan zijn deze zwarte robuuste leren Valeriana sandalen van Ichi perfect voor jou! Geen poespas, gewoon een eenvoudige maar o, zo stijlvolle sandaal!

Takeitslow Store
Takeitslow Store

Bij Takeitslowstore vonden we nog zo’n mooie sandaal van vegan suède, deze Elysa van Matt & Nat (nee, dit zijn niet de namen van twee dames of heren, het staat voor materials & nature). Stoer door de blokhak en sierlijk door de fijne bandjes. Past net zo goed onder een zwierige jurk als onder shorts. Hello summer days!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)