10x duurzame musthaves voor baby's en kids

Liewood
Liewood

Heerlijk: een webshop die geen plastic fantastic verkoopt, maar waar het assortiment bestaat uit merken die duurzaam, ecologisch én educatief zijn. Bij het Belgische Little Thingz ontdekten we het ene na het andere mooie merk. Hier is shoppen écht een feestje! We zetten tien mooie musthaves op een rijtje.


Ah... wat een fijne shop is dit. De kleurstellingen (rustige tinten, naturellen en pastels). Het assortiment (originele merken die zelfs voor ons vaak nieuw zijn). De mix tussen speelgoed, verzorgingsproducten en kleding: dit is gewoon een walhalla voor iedereen met (jonge!) kinderen! Het leuke van Little Thingz is dat het assortiment heel bewust is gekozen op duurzaamheid en ecologische eigenschappen. Veel speelgoed dat je hier vindt is gemaakt van hout. Doet een tikje nostalgisch aan en geeft een 'goed' gevoel. Neem het Deense Fabelab. Dit merk maakt knuffels en knuffeldoekjes van prachtige, hoogwaardige organische materialen. Om verliefd op te worden. Daarom, nummer 1 uit deze lijst van duurzame musthaves: deze schattige knuffel. En op nummer 2: zo'n rammelaar, ook al zo mooi vormgegeven en net als de knuffel gemaakt van organische materialen. De vulling is gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd maisvezel.

 


Deze badspeeltjes van Liewood zijn té schattig. Je koopt ze in een setje van twee (Algi rose mix duo of Algi blue mix duo) en de speeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en BPA-vrij. Een mooie nummer 3 wat ons betreft, lief en natuurlijk speelgoed! En is je ukkepuk in bad geweest? Dan trek je hem of haar zo'n heerlijk zachte badjas van Liewood aan. Gemaakt van organisch katoen en zonder gebruik van chemische stoffen. De badjas is heerlijk zacht en is er in meerdere kleuren. Onze nummer 4 in deze lijst van tien duurzame musthaves voor baby's en kids!

 


Ook zo'n mooi Scandinavisch label is Konges Sløjd. Hier draait alles om eenvoud en is er veel aandacht voor details in de hoogste kwaliteit. Van dit label vind je de mooiste verzorgingsproducten, zoals deze poncho. Onze nummer 5 in dit lijstje. Allemaal gemaakt van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Neem ook eens een kijkje bij de kleding en het bijzondere speelgoed. 


Op nummer 6: deze o, zo leuke knuffeltjes van Maileg. Dit merk kennen we al een beetje, maar mag echt niet in dit rijtje ontbreken. Maileg staat bekend om z'n creatieve designs. Wij vinden ze vooral ontroerend lief. Deze triplets! Sweet! 

 


Ook heerlijk speelgoed met een nostalgisch tintje is het speelgoed van Kid's Concept. Dit Zweedse label besteedt veel aandacht aan een mooie vormgeving. Echt een prachtig merk. Zo zagen we hier dit leuke houten achtbaantje. Mooi op nummer 7, dus. En op nummer 8: dit houten theeserviesje, in al die mooie tinten. 

 


En dan tot slot het label Timboo. Kenden we ook niet, maar we smelten van de zachtheid die deze producten uitstralen! Timboo is een Belgisch merk dat verzorgingsproducten maakt van bamboetextiel. Het voordeel van bambootextiel is dat het super zacht is, en 60% meer vocht absorbeert dan gewoon katoen. Bovendien zijn de producten biologisch afbreekbaar en anti-bacterieel. Veel voordelen dus, en een extra reden om deze slabbetjes (en andere producten) te kopen. Op nummer 9: deze handige slab met mouwen en op nummer 10: deze zachte slab waarmee zelfs de grootste knoeipoetsen schoon blijven! Nieuwsgierig geworden? Check eens al die andere mooie merken die Little Thingz ook verkoopt. Verzending in zowel België als Nederland is gratis boven de € 25,- en ze hebben een heel snelle en goede service. Wij gaan nog even verder op ontdekkingsreis door deze fijne webshop!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)