Deze webshops staan te koop!

Te koop!
Te koop!

Veel vrouwen (en ja - ook genoeg mannen) dromen van een eigen webshop. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze zes snoepjes van webshops staan namelijk te koop. Misschien iets voor jou, of voor iemand die je kent en die graag een eigen webshop wil runnen? Het is namelijk best ideaal, om in zo'n gespreid bedje te komen. Lees nog maar eens het interview met de schoonzussen van June Interiors, die een bestaande webshop overnamen en nu als een speer gaan dankzij deze 'vliegende start'.

Je eigen tijd kunnen indelen. Doen wat je écht leuk vindt. Vanuit huis werken. De leukste producten inkopen, en ervoor zorgen dat anderen er weer blij van worden. Het zijn zomaar een paar redenen waarom mensen een webshop zouden willen hebben. Heel, heel veel mensen (vaak vrouwen!) dromen er van om een eigen webshop te bestieren. Wij kunnen ons dat wel voorstellen - neem bijvoorbeeld de net genoemde redenen. Maar we waarschuwen je ook. Want een eigen webshop doe je er niet 'even bij'. Het klinkt heel ideaal, om zo'n eigen webshop vanaf de keukentafel te runnen. Maar wil je écht succesvol zijn, dan moet je van alle markten thuis zijn en heel wat uurtjes draaien. Meestal meer dan je ooit in loondienst deed! Heb ik je niet afgeschrikt? Mooi, want ik heb goed nieuws voor je. Bij Flavourites worden we namelijk regelmatig benaderd door webshopeigenaren die hun webshop willen verkopen, en ons vragen of we kunnen helpen. Zo hebben we al verschillende webshops aan een nieuwe eigenaar geholpen - dankzij ons uitgebreide netwerk. Agelopen week kwamen er weer twee mails binnen van heel leuke webshops. De redenen waarom mensen ze te koop aanbieden, zijn heel divers van aard. De ene keer wil iemand het roer omgooien, de andere keer wordt er nog te weinig winst gemaakt en is de koek op. Soms speelt ziekte een rol, of andere persoonlijke omstandigheden. Hoe het ook zij: de volgende zeven webshops zoeken een nieuwe eigenaar. Gaat jouw droom straks misschien in vervulling en word jij de nieuwe eigenaar van een van deze webshops?

Kijk-es.nl
Kijk-es.nl

1. Kijk-es.nl
Kijk-es.nl ken je wellicht van de te gekke en humoristische posters en kussenhoezen. Al jaren een favoriet adres op Flavourites.nl en een van de trouwe deelnemers aan Flavourites Live! Eigenaresse Lian is grafisch vormgever, en gaat zich vanaf eind november weer helemaal op haar eigen grafisch bureau richten. Is het iets voor jou om de voorraad posters, kussenhoezen en de ontwerpen + opmaakbestanden over te nemen en Kijk-es een nieuwe boost te geven? Mail naar info@kijk-es.nl en vanaf 28 november naar lian@zingrafischontwerp.nl.

Spaansekinderkleding.nl
Spaansekinderkleding.nl

2. Spaansekinderkleding.nl
Deze webshop heeft een heel mooi speerpunt: originele kinderkleding van enkel en alleen Spaanse labels. Mooie, hippe en heel goed uitgekozen labels, welteverstaan! De webshop wordt gerund door Hester, die onlangs een geweldige maar heel pittige baan kreeg aangeboden. Deze mooie baan wilde ze niet laten schieten, maar het runnen van een eigen webshop kan daar niet naast gedaan worden. Heb jij zin om Nederland te laten zien hoe leuk Spaanse kinderkleding is? Neem contact op met Hester via service@spaansekinderkleding.nl.

Zazou.eu
Zazou.eu

3. Zazou.eu
Zazou.eu kennen wij al een aantal jaren. Speerpunten: de kleding van Zazou.eu is altijd hip, kleurrijk en comfortabel om te dragen. Fashion met een twist, zeg maar! Het grootste deel van het aanbod bestaat uit kinderkleding, maar je vindt er ook dameskleding en zelfs herenkleding van specifieke merken. Mooie kwaliteitskleding van unieke merken die echt hun eigen 'look' hebben. Joyce is eigenaar van Zazou.eu. Een rasonderneemster, die ook nog verschillende andere bedrijven heeft waardoor er (te) weinig tijd overblijft voor Zazou.eu. Ben jij die gedreven ondernemer (m/v) die wél tijd heeft om Zazou.eu verder te laten groeien? Mail Joyce via info@zazou.eu!

KleineJurkjes.nl
KleineJurkjes.nl

4. KleineJurkjes.nl
Deze webshop in jurkjes voor baby's tot meisjes van ongeveer 12 jaar, is een snoepje. Eigenaresse Gwendoline heeft nog een ander bedrijf waar ze KleineJurkjes.nl niet langer mee kan combineren. Nu ze de webshop een fijne opstart heeft gegeven, zoekt ze iemand die het wil voortzetten. Bij een overname hoort vanzelfsprekend het hele pakket: van webshop met voorraad tot social media etc. Mocht jij die gepassioneerde onderneemster zijn die KleineJurkjes.nl wil overnemen, dan helpt Gwendoline je graag op weg. Mail haar op info@kleinejurkjes.nl. 

Nieuwsgierig-aagje.nl
Nieuwsgierig-aagje.nl

5. Nieuwsgierig-aagje.nl
Dit is een webshop waar het échte spelen hoog in het vaandel staat. Nieuwsgierig-aagje.nl wordt gerund door Renate. Zij heeft een nieuwe uitdaging gevonden en tja - nu is er te weinig tijd overgebleven voor haar webshop. Bij Nieuwsgierig-aagje.nl draait alles om houten speelgoed en speelgoed met een nostalgisch tintje. De webshop werd in 2007 door Renate opgericht en stond in vele baby- en kinderbladen. Neem jij de fakkel over van Renate? Je kunt de hele webshop overnemen of alleen de huidige voorraad. Mail Renate voor meer info op info@nieuwsgierig-aagje.nl.

Bijzondermooi.nl
Bijzondermooi.nl

6. Bijzondermooi.nl
Last but not least, hebben we de fijne interieurwebshop BijzonderMOOI* in de verkoop voor je. Bij BijzonderMOOI* vind je Dutch design: betaalbaar, herkenbaar, origineel én dagelijks te gebruiken. Eigenaresse Sandra kennen we al jaren. Zij is in de loop der jaren een echte scout geworden van Hollands designtalent. Sandra is gek op designers en hun ontwerpen. Op de verhalen waarmee zij hun idee hebben vormgegeven. En daarom deelt BijzonderMOOI* deze verhalen. Een prachtige webshop met een uitgekiend assortiment; wie zou dat níet willen runnen... Interesse? Mail Sandra op info@bijzondermooi.nl.

 

Mijn tip: deel dit blog met je vrienden en met iedereen die je kent die droomt van een eigen webshop... Wij, als Flavourites-team, hopen op heel mooie matches! Veel succes allemaal!

 

 

reacties op dit blog (2)

13 april 2016
Leen
Zijn deze webshops nog stees te koop?
16 november 2015
eva
Ook mijn webshop in zwangerschapslingerie staat te koop: www.rondomeva.nl Alle bovengenoemde collega's succces met de verkoop!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)