flavourites
magazine
event

Heb je zelf een webshop?

Laat het ons weten!
Flavourites is onafhankelijk. Alleen de állerleukste webshops komen in aanmerking voor een plekje op Flavourites. Hierbij zijn het design van de website, originaliteit van de producten en/of samenstelling van het assortiment van belang voor ons. Van alle aanmeldingen en tips die wij ontvangen (vaak honderden per maand!) wordt gemiddeld 15% goedgekeurd. Vul onderstaand formulier in en wie weet staat ook jouw webshop binnenkort op Flavourites!
Heb je een vermelding op Flavourites, dan kun je ook meedoen aan ons jaarlijkse webshopevent Flavourites Live . Wil je meer weten over Flavourites Live? Mail ons gerust!

Zodra je je webshop hebt aangemeld via onderstaand formulier, nemen wij 'm mee in onze 'keuringsprocedure'. Shops die door ons worden goedgekeurd, betalen voor de basisvermelding (tekst + beeld) € 12,50* per maand (€ 150,-*/jaar). Deze kosten zijn inclusief het eenmalig laten wijzigen van je beeldmateriaal (t.w.v. € 25,-*). Dit bedrag wordt vanaf het moment dat je goedgekeurd wordt vooruit gefactureerd voor een heel jaar. Je ontvangt hiervan direct na goedkeuring een factuur. Jouw vermelding wordt vervolgens de eerstvolgende maand online gezet op Flavourites. Zodra je online staat, ontvang je hiervan nog een berichtje van ons. Door onderstaand formulier in te vullen en te versturen, ga je akkoord met onze bovenstaande werkwijze en ontvang je na goedkeuring dus de factuur. Liever eerst meer informatie ontvangen over Flavourites of heb je vragen? Mail ons dan eerst even op info@flavourites.nl voordat je het formulier instuurt!

Helaas kunnen we afgewezen webshops niet allemaal persoonlijk mailen. Nieuwsgierig naar de reden van afwijzing? Dan kun je ons een mailtje sturen via info@flavourites.nl. 
Criteria waarop wij letten zijn onder meer originaliteit van het product en/of de gevoerde merken, uitstraling website en of de webshop een aanwinst is tussen het huidige aanbod.

* Genoemde tarieven zijn ex BTW.


Wil je je aanmelden voor een plekje op Flavourites? Vul onderstaand formulier in!

Website:*

Bedrijfsnaam:*

Shopnaam zoals weergegeven op site:*

Contactpersoon:*

Telefoon:*

E-mail:*

Facebook:

Twitter:

Pinterest:

Adres:*

Postcode: *

Woonplaats:*

Land:*
Opmerkingen:*

Ik ga accoord met de algemene voorwaarden. *

Flavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!