store

Over Flavourites

We loooove shopping!
Webshoppen is populairder dan ooit. Niet meer met een krijsende peuter in ‘t pashok jezelf in een nieuw jurkje wurmen, niet meer in alle stress de stad in om een cadeautje te shoppen voor je jarige vriend, moeder of vriendin. Je shopt gewoon lekker vanuit huis, met een geurende cappuccino binnen handbereik en een lekker loungemuziekje op de achtergrond.

In 2007 startten wij Flavourites - de leukste webshops. Een verzameling van alleen de allerleukste webshops, gericht op vrouwen die een druk leven leiden. Ons doel: overzicht aanbrengen in het woud der webshops! Op Flavourites vind je lang niet alle webshops die er zijn in ons land (volgens recente gegevens ruim 40.000!). Nee, om overzicht te houden, plaatsen wij alleen de állerleukste exemplaren.

Eind 2007 lanceerden we Flavourzine: een uniek online shopping magazine, waarin je alles wat je ziet direct online kunt shoppen in de desbetreffende webshop. In 2009 maakten we het boekje Flavourites - verslavend leuke webshopgids. Inmiddels uitverkocht en alleen nog voor geluksvogels te koop als tweedehands exemplaar. Ook brachten we een eigen agenda en een prachtig Flavourites Notitieblok uit. 

Jaarlijks organiseren we vlak voor de feestdagen in Amsterdam het immens populaire webshopevent Flavourites Live. Drie dagen lang, 160 webshops, lekker live shoppen bij al die leuke webshops. Dit jaar vindt Flavourites Live plaats van 22 t/m 24 november 2013 en vieren we met Flavourites Live alweer ons allereerste lustrum! Check Flavouriteslive.nl voor het allerlaatste nieuws en kom ook!

Last but not least: sinds november 2013 hebben we ook een eigen webwarenhuis! Flavourites Store: een uniek webwarenhuis met 100+ shops, 1000+ producten en 1 shoppingbag! Handig voor als je even geen tijd hebt om alle webshops apart af te struinen, maar één pitstop wilt maken. De selectie van de producten die je hier vindt maken hebberig en zorgen ervoor dat het moeilijk is om Flavourites Store zonder gevuld winkelmandje te verlaten... 

Enjoy!
Het Flavourites-team

Natascha (1973)

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Marije bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en is binnen Flavourites verantwoordelijk voor communicatie en PR. Nice to know: loopt graag hard, zowel fysiek als bij Flavourites. Woont en werkt vanaf het water in Utrecht en is moeder van Finn (9) en Kiki (7).

Marije (1973)

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Natascha bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en weet binnen Flavourites alles van het coachen van personeel en de financiën. Nice to know: woont super idyllisch op Mallorca en werkt vanaf dit zonnige eiland. Dat is Het Nieuwe Werken!

Marina (1982)

De virtuele office-manager alias rots in de branding bij Flavourites. Kent zo’n beetje alle ins & outs van de Flavourites-webshops. Nice to know: Marina is gek op cavia’s en beestjes van pluche. Kan niet werken zonder muziek en voorziet indien gewenst het team van persoonlijk samengestelde afspeellijsten.


Loes (1986)

Grafisch ontwerpster bij Flavourites die elke dag weer verrast met mooie beelden waar iedereen blij van wordt. Is veelzijdig en multifunctioneel. Nice to know: is dol op interieur, maar ook op mooie kleding trouwens. Houdt van vintage, maar ook van nieuwe designspullen. Ontwerpt onder haar eigen label mooie papierwaren.

Sacha (1977)

Art-director van het online magazine Flavourzine en creatief dier in hart en nieren. Maakt elke maand weer een magazine dat nog leuker is dan het vorige, en dat is heel knap. Nice to know: is gek op koekoeksklokken en vrolijk spul in huis. Moeder van twee stoere mannekes: Benjamin (5) en Charlie (2).
Joost (1969)

De technische man achter zowel Flavourites Store als Flavourites. Dé man die elke webshopeigenaar graag in huis heeft: een supertechneut met sociale vaardigheden. Hoe ingewikkelder een ICT-vraagstuk is, hoe leuker Joost ze vindt. Nice to know: behalve technisch en sociaal is Joost ook nog eens zeer sportief. Liep na een training van zes weken de marathon van Amsterdam en is gek op fietsen. Is bovendien een echte family-man die op zaterdag de allerlekkerste pannenkoeken bakt.

Rob (1965)

Sympathieke ICT-er met een specialisme op het gebied van betaalsystemen. En kijk, da's handig vanwege Flavourites Store. ‘Rob de Bouwer’ kan alles maken, en doet dat ook nog eens supersnel. Vormt samen met Joost de kern van de ICT-afdeling waar alles zo’n beetje mogelijk is. Nice to know: is niet alleen zakelijk maar ook privé een echte rots in de branding, die alles voor zijn vrouw en twee dochters doet: “Is mijn band geplakt?” “Staat de vuilnis buiten?” Je hoeft ’t niet te vragen: Rob heeft het al gepiept.

Marij (1971)

Spin in 't web bij Flavourites Store én sparring partner voor Flavourites. Deze ingenieur in civiele techniek (met ervaring in de vastgoedsector) is ook op virtueel gebied een echte bruggenbouwer. Weet de commerciële en creatieve kant van Flavourites Store feilloos te verbinden aan de juiste techniek. Marij is enthousiast, doortastend en multifunctioneel inzetbaar. Nice to know: heeft op vijftien jurkjes ongeveer één broek in haar bezit en is moeder van drie dochters van 10, 13 en 15.

Flavourzine

Top 10

Winactie

Flavourites Store

Shop met korting!