flavourites
magazine
event

Over Flavourites

We loooove shopping!
Webshoppen is populairder dan ooit. Niet meer met een krijsende peuter in ‘t pashok jezelf in een nieuw jurkje wurmen, niet meer in alle stress de stad in om een cadeautje te shoppen voor je jarige vriend, moeder of vriendin. Je shopt gewoon lekker vanuit huis, met een geurende cappuccino binnen handbereik en een lekker loungemuziekje op de achtergrond.

In 2007 startten wij Flavourites - de leukste webshops. Een verzameling van alleen de allerleukste webshops, gericht op vrouwen die een druk leven leiden. Ons doel: overzicht aanbrengen in het woud der webshops! Op Flavourites vind je lang niet alle webshops die er zijn in ons land (volgens recente gegevens ruim 40.000!). Nee, om overzicht te houden, plaatsen wij alleen de állerleukste exemplaren.

Eind 2007 lanceerden we Flavourzine: een uniek online shopping magazine, waarin je alles wat je ziet direct online kunt shoppen in de desbetreffende webshop. In 2009 maakten we het boekje Flavourites - verslavend leuke webshopgids. Inmiddels uitverkocht en alleen nog voor geluksvogels te koop als tweedehands exemplaar. Ook brachten we een eigen agenda en een prachtig Flavourites Notitieblok uit. 

Jaarlijks organiseren we vlak voor de feestdagen in Amsterdam het immens populaire webshopevent Flavourites Live. Drie dagen lang, 150 webshops, lekker live shoppen bij al die leuke webshops. Dit jaar vindt Flavourites Live plaats van 20 t/m 22 november 2015 en vieren we met Flavourites Live alweer onze zevende editie! Check Flavouriteslive.nl voor het allerlaatste nieuws en kom ook!

Enjoy!
Het Flavourites-team

Natascha (1973)

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Marije bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en is binnen Flavourites verantwoordelijk voor communicatie en PR. Nice to know: loopt graag hard, zowel fysiek als bij Flavourites. Woont en werkt vanaf het water in Utrecht en is moeder van Finn (11) en Kiki (9).

Marije (1973)

Mede-oprichter/eigenaar. Houdt zich samen met Natascha bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten en weet binnen Flavourites alles van het coachen van personeel en de financiën. Nice to know: woont super idyllisch op Mallorca en werkt vanaf dit zonnige eiland. Dat is Het Nieuwe Werken!

Loes (1986)

Grafisch ontwerpster bij Flavourites die elke dag weer verrast met mooie beelden waar iedereen blij van wordt. Is veelzijdig en multifunctioneel. Nice to know: is dol op interieur, maar ook op mooie kleding trouwens. Houdt van vintage, maar ook van nieuwe designspullen. Ontwerpt onder haar eigen label mooie papierwaren.

Flavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!