flavourites
magazine
event

Adverteren

Bereik onze fans!
Flavourites.nl bestaat sinds begin 2007 en trekt maandelijks zo'n 100.000 bezoekers. Deze bezoekers blijven gemiddeld zo'n tien minuten rondkijken en zijn goed voor gemiddeld 14 pageviews. Dit zijn hoge aantallen, vooral te danken aan het hoger 'verslavende' gehalte dat de website schijnt te hebben op de bezoekers...
Wil je adverteren op Flavourites.nl? Heel slim, want op die manier bereik je een geselecteerde, koopkrachtige doelgroep. Deze doelgroep bestaat uit vrouwen 20-45 jaar, die een druk leven leiden door het hebben van een carrière en/of kids. De kern van de doelgroep zijn vrouwen 30-35 jaar, in het spitsuur van hun leven. Webshoppen is voor deze vrouwen ideaal gezien het drukke leven dat zij leiden.
We sturen je onze advertentietarieven graag toe. Vraag ook om een van onze combipakketten, waarmee je zowel op Flavourites.nl adverteert als in ons online shopping magazine Flavourzine en in onze FlavourFlashes (de nieuwsbrieven die we elke week versturen naar ruim 50.000 ontvangers). Mail ons op info@flavourites.nl en wij vertellen je wat de mogelijkheden zijn!

Let op:Ben je eigenaar van een webshop? Dan gelden er andere tarieven. Meld je aan voor een plekje op Flavourites, klik hier!


Flavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!