flavourites
magazine
event

Archief Flavourites blog

Zuper watte?!

Door Sharon om 09:38, 14 Oct
 
Tags: zuperzozial, kookboek, koken, servies, biologisch, recyclen

Ook leuk

Volg ons op twitter!
Deel op Twitter! Deel op Facebook!
RSS Feed
Soms loop je ineens tegen iets aan waarvan je denkt: gaaf! Zo liep ik met mijn vriendinnen over de woonbeurs en wilde ik ook nog even bij de stand van Delicious kijken. Iedereen die van koken houdt, weet dat Delicious een van de lekkerste magazines is. Niet alleen de recepten, maar ook de fotografie is een lust voor je 'taste buds'.

Voor hun vijfjarig bestaan hebben ze een fantastisch kookboek uitgebracht. Op de beurs kon ik het boek even inzien, maar genoot ik ook van de inspirerende spullen. Zo hadden ze een wand volgehangen met colaflessen. De flessen hingen op hun zij en waren gevuld met aarde en kruidenplantjes. Zo gaaf. Dat noem ik nog eens trendy recyclen.

Het allerleukste vond ik een nieuw merk Zuperzozial. Een in het oog springend, kleurrijk servies wat aanvoelde als een soort papier, maar dan steviger. Ik dacht nog: dit is veel te mooi voor wegwerpservies. Bleek bij nader informeren dat het gemaakt is van bamboe en mais, dat het 100% biologisch afbreekbaar is en natuurlijk milieuvriendelijk. Je wordt gewoon vrolijk van alle kleuren en vormen en het kan zelfs in de vaatwasser. Dit product past bij een bewuste levensstijl en is een echte eyecatcher.

Kijk naar alle beschikbare kleuren en onderdelen op: zuperzozial.com. Het servies kun je bestellen bij kokentafelen.nlplaats een reactie

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd
 

Zoek in blog

Bloggers

Natascha (245) »

Black dressaholic

Marije (148) »

Vintage-freak

Marina (95) »

Mooi roze is niet lelijk

Sacha (70) »

Blijft zich verwonderen

Loes (70) »

Houdt van retro en Scandinavisch design

Esther (17) »

Jurkjes fanaat

ArchiefFlavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!