Hangloose baby!

We hebben er zóveel zin in: lekker hangen in de zon! We moeten er nog even op wachten in Nederland maar... niet die hele kleintjes hoor. Nou ja, wel op die zon maar dat hangen kan al heel goed, met dit gave boxkleed dat meteen een hangmat is! Voor baby's dus. 

Vorige week hebben we 'm online gezet, deze webshop genaamd Hangloosebaby.com. Hangloose Baby is een Nederlands merk dat ontwikkeld is door vijf vaders uit Scheveningen. Hoe tof! Ze hebben een prachtig boxkleed op de markt gebracht van zacht en stevig materiaal. Daarbij is er voor de bovenlaag gebruikt gemaakt van een unieke stiklijn die geïnspireerd is op de Japanse origami papiervouwkunst (ja zeker!). En door die speciale stiklijnen kun je de bovenlaag op verschillende manieren omvouwen en een veilige en geborgen omgeving voor je baby creëeren. Klap-klap! Wat een prachtig en goed doordacht product.

Maar we zijn er nog niet! De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan daarom goed worden opgespannen in bijv. de hoeken van een babybox. De baby ligt zo veilig en vrij, op een relaxte manier, in het boxkleed. Zo'n babyhangmat is een uitkomst voor baby's met overstrekneigingen, huilbaby's, baby's met een voorkeurshouding of baby's met problemen in de motoriek. Voor gezonde baby's is een hangmat doorgaans niet zo goed omdat ze daarin te ver kunnen doorzakken. Maar óók daar heeft Hangloose Baby rekening mee gehouden. Er zit een versteviging in het middengedeelte zodat de rug gelijkmatig ondersteund wordt. Eventueel kun je hem zelf nog naar wens verstellen. Ook voor de rug van ouders is deze verhoogde ligging een verademing!

Last but not least: heb je 'm nu al bekeken? Wat een cool design, gave kleuren en tof printje! Het is best logisch dat deze vaders uit Scheveningen hiervoor onlangs de 'Baby innovation award 2016' hebben gewonnen... 

reacties op dit blog (1)

01 juli 2016
kim
Wat een cool ding zeg!
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)