Hoesjes met extra functies voor nieuwe iPhone 15

Hoesjes met extra functies voor nieuwe iPhone 15
Hoesjes met extra functies voor nieuwe iPhone 15

We gaan weer richting de maand september en dat betekent voor alle Apple fans maar één ding: de nieuwe iPhone series! Dit jaar zal Apple haar nieuwe iPhone 15 serie gaan presenteren. Voor de liefhebbers die niet kunnen wachten en het toestel al gelijk zullen pre-orderen is het verstandig om ook gelijk de geschikte accessoires aan te schaffen.

De verschillende soorten iPhone 15 hoesjes

Zoals we al hadden verwacht wordt ook dit jaar de nieuwe iPhone weer een stukje duurder. Naast de telefoons zelf worden ook de onderdelen en dus de reparaties stukken duurder. Je doet er dan ook goed aan om je nieuwe aanwinst uit te rusten met een goed iPhone 15 hoesje. Nu is één telefoonhoesje niet echt meer van deze tijd, aangezien er ook hoesjes zijn met extra functies die op verschillende momenten van pas kunnen komen.


Waterdichte iPhone 15 hoesjes

Aangezien de nieuwe iPhone in de zomer uitkomt en we de laatste jaren beschikken over mooie nazomer, is de kans groot dat je hem meeneemt naar het zwembad of het strand. Hoe handig is het dan om een waterdicht telefoonhoesje te hebben, zodat je gelijk met de verbeterde camera’s de mooiste Instagram foto’s kunt schieten?


iPhone 15 hoesje met MagSafe

Zit je veel op kantoor of ben je een chaoot die altijd zijn of haar oplaadkabel kwijt is, dan is MagSafe voor jou echt een uitkomst. Natuurlijk kennen we deze Apple technologie al sinds de iPhone 12, maar het blijft een uitkomst. Door een goede MagSafe oplader aan te schaffen zorg je ervoor dat je kabel nooit meer in de knoop komt. Daarnaast zijn er ook handige standaards waarbij je gemakkelijk je iPhone, Apple Watch en Airpods met één oplader kunt opladen. Ideaal voor op het nachtkastje of op het bureau. Echter moet je er wel
opletten dat je een MagSafe hoesje aanschaft dat hiervoor geschikt is. Er is namelijk een aantal hoesjes die goede bescherming bieden en heel stijlvol zijn, maar te dik zijn om MagSafe te ondersteunen waardoor je telkens het hoesje van je telefoon moet halen. Zorg er altijd voor dat het hoesje beschikt over één van de volgende twee labels:
- Compatibel met MagSafe
- Made for MagSafe
Zodra het hoesje beschikt over het 'Made for MagSafe' label, is het hoesje voorzien van de officiële Apple techniek. Beschikt de case over het label 'Compatibel met MagSafe', dan beschikt deze niet over de officiële Apple techniek maar is het wel mogelijk om MagSafe opladers en andere accessoires te gebruiken. Vaak is dit ook terug te zien in de prijs en zijn hoesjes die Compatibel met MagSafe zijn een stuk goedkoper dan de Made for MagSafe accessoires.


iPhone 15 hoesje met koord

Nog een ultieme zomer/festival gadget is een telefoonhoesje met koord. Ook deze zijn voor de nieuwe iPhone 15 serie te verkrijgen. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je ergens naar toe gaat en eigenlijk geen tasje mee wilt en een rokje of broekje draagt zonder zakken, best vaak toch? Dan is een telefoonhoesje met koord ideaal. Deze hang je gewoon om je nek en vervolgens ben je ready to go. Daarnaast zorgt het koord er ook nog eens voor dat je iPhone 15 niet zomaar gestolen kan worden of dat je hem snel vergeet. Kortom, een iPhone 15 hoesje met koord is een absolute must.


Vul de bescherming aan met een screen protector

De populairste telefoonhoesjes onder jongeren zijn back covers. En het zit eigenlijk al in de naam verwerkt, deze hoesjes beschermen alleen de achterkant van de telefoon. Nu is dit niet helemaal waar en worden ook de zijkanten van de iPhone 15 bedekt, maar toch is de kans op een barst of kras op het beeldscherm nog vrij groot. Door een iPhone 15 screenprotector te kopen ben je zeker dat ook het beeldscherm goed beschermd is. Dit is namelijk een plaatje gemaakt van gehard glas dat je op het beeldscherm van je iPhone plakt. Mocht je gloednieuwe iPhone dan toch met het scherm naar beneden vallen, dan vangt de screen protector de grootste klap op. Wil je zeker weten dat je iPhone 15 geen krasje of barstje oploopt, dan is het ook slim om eens te kijken naar een camera protector. Deze hebben eigenlijk dezelfde werking als een screen protector maar dan voor de cameralenzen. De protectors plak je ook op je camera’s en zo zijn die ook beschermd tegen vuil, krassen en barsten. Ideaal toch? Heb je de juiste oplader al in huis?

Jahoor, de kogel is door de kerk. Ook de nieuwe iPhones zullen gebruik maken van USB-C in plaats van de welbekende Lightning-aansluiting. Nu is het nog precies duidelijk of er een USB-C kabel wordt meegeleverd. Het is in ieder geval verstandig om alvast een extra kabel en adapter aan te schaffen zodat je altijd een reserve op zak hebt. Daarnaast is de USB-C kabel ook te gebruiken voor Apple carplay, wel zo handig.

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)