Dit vestje is onze nieuwe favoriet (en binnenkort ook die van jou)

P, wat zijn ze mooi, deze Bonbon vestjes
P, wat zijn ze mooi, deze Bonbon vestjes

Soms heb je dat. Je spot een kledingitem en je móet 't gewoon hebben. Dat hadden wij met deze zachte vestjes van mohair en merinowol van PLEIN PUBLIQUE. Zo'n vestje waaraan alles klopt: het model, de ultrazachte looks, prachtige kleuren en de gouden details. Dus wat gebeurde er in rap tempo? Ze waren uitverkocht. O, help. Gelukkig werden de beauties - die ook nog eens de naam BONBON hebben - snel aangevuld en sloegen we toe.

Even twijfelden we nog. Het camelkleurige vestje of toch de donkerblauwe? Of het grijze? Uiteindelijk koos Petra het donkerblauwe vestje - leuk voor bij een jeans of bij een rokje - en Natascha voor het camelkleurige vest (perfect bij de veelal zwarte outfits). Tip: heb je een vriendin/zus/collega die ook als een blok voor de vestjes valt? Bestel samen en ruil af en toe je vestje! Hebben wij ook gedaan :-).

Ook mooi in grijs en misty green
Ook mooi in grijs en misty green

Bretonse streep

PLEIN PUBLIQUE kennen we al heel lang, nog uit de tijd dat ze enkel de items met de Bretonse streep verkochten - dus we weten hoe ontzettend mooi deze producten zijn. Inmiddels is de collectie flink uitgebreid met veel meer mooie items dan alleen met de Bretonse streep, hoewel deze klassiekers er nog steeds zijn. Goed om te weten: de items blíjven ook allemaal heel mooi. Lang zwart vest? Check. Coltruitjes in diverse kleuren? Yes, my love. Zachtroze vestje? Uh-huh. Hebben we allemaal. En nog wel wat meer items, dus je kunt ons gerust als doorgewinterde fans betitelen. Niet zo heel gek, want een PLEIN PUBLIQUE item staat garant voor tijdloze klasse, een Franse touch en ultrazachte pareltjes. Goed. Genoeg reclamepraat nu. Tijd voor de waarheid!

Bekijk ook de andere truitjes
Bekijk ook de andere truitjes

Mohair en merinowol

Ik (Natascha) trok mijn vestje aan. En soms heb je dat, maar ik had het gevoel alsof ik het al heel lang had, zo voelde ik me erin thuis! En zacht, zácht! Niet normaal zo zacht dankzij de combinatie van mohair, merinowol en fine nylon. Helemaal perfect bij mijn zwarte flared broek, zwarte coltruitje (ja, die van PLEIN PUBLIQUE) en met mijn laarsjes eronder. Grappig; het voelde dus alsof ik het vestje al tijden had, maar vriendinnen die ik daarna zag maakten stuk voor stuk opmerkingen over het vestje. Hahaha, en nog voordat ik vertelde dat het van PLEIN PUBLIQUE was, zag ik ze al scrollen :-).

Klassiek in donkerblauw
Klassiek in donkerblauw

Bij Petra ging het niet anders. Ze trok het vestje aan en wilde het niet meer uitdoen. Ze stemt inmiddels zelfs haar outfit af op het vestje en heeft het nu al drie dagen aan :-). 

Truien

Dan nemen we je graag nog even mee naar de truien van PLEIN PUBLIQUE, want echt mensen, truien: wat zijn ze heerlijk voor tijdens de koudere maanden. De truitjes van merinowol zijn een dikke aanrader. Ach, wat zijn ze fijn. Je combineert ze met een kort vestje zoals onze nieuwe aanwinsten of met een lang vest, of je draagt ze gewoon lekker zonder vest, afhankelijk van de temperatuur. En heb je deze ajour truien gezien? Super toffe kleuren en, zoals PLEIN PUBLIQUE zegt: zo zacht als babybilletjes. Kijk, daar doen we het voor.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van nieuwe tips, toffe shops, leuke adresjes en inspirerende blogs!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)