Deze mooie parasols heb je nodig deze zomer!

Deze mooie parasols heb je nodig deze zomer!
Deze mooie parasols heb je nodig deze zomer!

De eerste lentedagen zijn een feit, wat super lekker om weer te kunnen genieten van zonnige dagen! Wij worden altijd erg blij van de zon, maar eerlijk is eerlijk: zelfs wij - fervent zonaanbidders - snakken de laatste jaren steeds vaker naar een beetje schaduw. Een parasol is met die mooie zomers echt een musthave. Maar welke kies je? We gingen op zoek naar parasols die functioneel én mooi én betaalbaar zijn. Here we go!

Ken je dat? Ruim 25 graden op de thermometer, hier heb je de hele winter naar uitgekeken. Maar is het eenmaal zo ver, dan brand je weg in je achtertuin, op het terras of op je balkon. Nu hebben we al regelmatig meegemaakt dat de parasol bij de minste of geringste windvlaag aan de andere kant van de tuin belandde. Zelfs ooit een keer gehad dat de parasol bij de buren in de tuin neerkwam - sorry buurman. Dat was dus een koopje van de bouwmarkt. Doen we niet meer. Want inmiddels weten we: een goede parasol kost wel wat, maar dan heb je ook wat. Want met een stevige, solide parasol die er ook nog eens super uitziet, kun je echt jaren doen. Ben je ook op zoek naar een parasol die aan al deze eisen voldoet? Dan is Solero een superfijn startpunt. Want hier verkopen ze parasols voor de horeca én voor particulieren. Fijn: koop je hier een parasol voor in je eigen tuin, dan krijg je de professionele kwaliteit zoals de parasols die ze aan horeca verkopen. En dat is geweldig, want deze parasols vliegen niet bij elke windvlaag de lucht in.

Weet je al welk type parasol je wilt aanschaffen? Bij Solero heb je de keuze uit deze mogelijkhheden:

1. Tuinparasols
2. Zweefparasols
3. Muurparasols

En dan zijn er dus nog de horecaparasols, maar die zijn over het algemeen wat minder geschikt voor je achtertuintje ;-).

1. Tuinparasols

Die tuinparasols van Solero zijn mooi joh. Wat zop fijn is: ze zijn kleurvast. Dus je hebt niet binnen no-time een verbleekte parasol in de tuin staan. Hij is ook nog eens super gemakkelijk te bedienen. En da's handig, want dat geklooi met zo'n parasol is niets, natuurlijk. Oja, je krijgt er een beschermhoes bij. Zo houd je je parasol lang mooi.

2. Zweefparasols

Ook zo mooi: zweefparasols. Wat zo tof is aan deze parasols is dat ze voorzien zijn van led-verlichting. Deze monteer je zelf bovenin de parasol, waardoor je ook 's avonds nog heerlijk (en heel gezellig) buiten kunt zitten. Het geeft een heel comfortabel gevoel, zo onder de parasol zitten. Neem de Solero Palestro: een luxe zweefparasol die alle kanten kan opdraaien en die zorgt voor schaduw op de plekken waar het nodig is. Welke kleur kies jij: zwart, antraciet, taupe of naturel? Allemaal mooi! Je kunt de parasol laten uitvoeren met een grondanker, ingraafvoet of tegelvoet. Kies je voor de tegelvoet, dan kun je deze uitbreiden met zwenkwielen zodat je de parasol gemakkelijk kunt verplaatsen.

3. Muurparasols

Heb je een kleine ruimte, zoals een balkon of patio? Dan is een muurparasol heel handig. Deze neemt weinig plaats in beslag want een voet is niet nodig.

En nu maar hopen op een heerlijke zomer. Heerlijk genieten van het buitenleven, lange dagen en gezelligheid op het balkon, terras of in de tuin!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)