flavourites
magazine
event

Archief Flavourites blog

Small things made with great love

Door Lieke om 11:32, 23 Feb
 
Tags: Kaarten, tape, posters, quotes, PAQHUIS

Ook leuk

Volg ons op twitter!
Deel op Twitter! Deel op Facebook!
RSS Feed
Sinds ik het MT Masking Tape heb ontdekt ben ik verslaafd aan tapen. Niet alleen het vrolijk gekleurde tape maakt mij blij, maar ook al het moois wat ik met het tape kan opplakken maakt mij vrolijk. Nog nooit was het zo makkelijk én leuk om mijn kale muur op te leuken. Bij mijn tapeverslaving hoort ook de continue zoektocht naar mooie prints, kaarten en posters. Ik ben altijd op zoek naar mooie ‘schatten’ voor mijn muur, die ik zorgvuldig samenbreng tot mooie collages.

En één van mijn laatst gevonden schatten zijn de kaarten en posters van PAQHUIS. Op deze typografische kunstwerkjes staan quotes als “Do small things with great love” en “Enjoy the little things”. Allemaal kaarten posters met lieve kleine tekstjes die ik graag aan mijn verzameling toevoeg. De poster “Do small things with great love” ligt inmiddels al klaar om bij mijn collectie ‘schatten’ geplakt te worden!

Naast kaarten en posters verkoopt PAQHUIS ook een hoop andere items zoals muurstickers, cadeaupapier en de o-zo-leuke Uashmama Paper Bags. Je kunt bij PAQHUIS ook terecht voor het Flavourites notitieblok!plaats een reactie

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd
 

Zoek in blog

Bloggers

Natascha (245) »

Black dressaholic

Marije (148) »

Vintage-freak

Marina (95) »

Mooi roze is niet lelijk

Sacha (70) »

Blijft zich verwonderen

Loes (70) »

Houdt van retro en Scandinavisch design

Esther (17) »

Jurkjes fanaat

ArchiefFlavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!