flavourites
magazine
event

Archief Flavourites blog

Mooie (persoonlijke) tekst om je nek

Door Loes om 09:56, 7 Dec
 
Tags: words of wisdom, dooor, ketting, sieraden, personaliseren, WOW

Ook leuk

Volg ons op twitter!
Deel op Twitter! Deel op Facebook!
RSS Feed
Oooh wat is het toch heerlijk om een rondje in door de stad te lopen zonder dat je iets nodig hebt. Wij hebben dit jaar geen verplichte pakjesavonden en hoewel deze altijd erg gezellig zijn word ik des te blijer als ik nu een mooi cadeau tegenkom dat ik graag aan iemand geef. Juist omdat het niet hoeft. Slenteren door de stad als het al schemerig is vind ik ook heerlijk, ellenlange rijen? Ach, we nemen de tijd. Ik heb wat bijbaantjes gehad in gezellige winkels en de enige manier om deze drukke dagen door te komen is door hard te werken, maar ook door er een klein feestje van te maken. Grote glimlach op en zorgen dat een cadeau nog meer een cadeau kan zijn. Bij geïrriteerde gezichten in de rij pakte ik het subtiel nog net wat uitgebreider, en dus langzamer, in. Voor deze narrige mensen goed nieuws: ik werk er niet meer.

Toch ben ik heel blij dat er ook webshops bestaan. Lampjes aan, pot thee of een wijntje erbij en gaan zoeken naar die leuke shop, een mooi product of je laten verrassen door wat je tegenkomt. Eigenlijk is een webshop een grote etalage en gelukkig zijn er veel ondernemers die met zorg en aandacht aan die etalage werken. Mooi om te zien. Heeel blij word ik van pakketjes die mooi ingepakt bezorgd worden. Of dat je het uitpakt en het product nog mooier is dan gehoopt.

Goed voorbeeld van zo'n shop waar dit gebeurt is Dooor. Ik kwam deze fijne sieraden tegen waar denk ik iedereen wel wat mee kan. Lieve fijne teksten zijn verwerkt in deze Words Of Wisdom kettingen (leuk: ze zijn lang!) en worden bijzonder verpakt verzonden. Een waar cadeau! Wil je een extra WOW-effect? Geef dan zelf je tekst door en voor een kleine meerprijs krijg je een geheel gepersonaliseerd exemplaar in de bus!! Topcadeau dat dus echt niet mis kan gaan. Ontwerpster Dorien maakt de sieraden met veel liefde en dat straalt het dan ook helemaal uit. Een feestje om te geven en om te krijgen.plaats een reactie

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd
 

Zoek in blog

Bloggers

Natascha (245) »

Black dressaholic

Marije (148) »

Vintage-freak

Marina (95) »

Mooi roze is niet lelijk

Sacha (70) »

Blijft zich verwonderen

Loes (70) »

Houdt van retro en Scandinavisch design

Esther (17) »

Jurkjes fanaat

ArchiefFlavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!