flavourites
magazine
event

Archief Flavourites blog

Daaaag!

Door Natascha om 10:30, 11 Oct  
Tags: weblog, inspiratie, Facebook, verhuizing, verhuizen,

Ook leuk

Volg ons op twitter!
Deel op Twitter! Deel op Facebook!
RSS Feed
Ja ja, we weten het. We zijn een beetje een gek bedrijf. Hier bij Flavourites werken we allemaal vanuit ons eigen huis. We zien elkaar dus niet veel, maar wat maakt het uit - we kennen elkaars smaak door en door! We weten bijvoorbeeld precies wat 'helemaal Marina' is. Om haar gekke, onverwachte en vooral humoristische gadgets (waar háált ze ze elke keer weer vandaan?) moeten we vaak zó hard lachen. Sacha wordt intens gelukkig van vrolijke kitsch - denk lamp in de vorm van een taart. En haar kledingstijl is altijd al even verrassend! En neem Loes. Een perfecte mix van vintage en Scandinavisch design. En alles klopt altijd voor de volle 100%. Marije struint tegenwoordig de lokale markten van Mallorca af op zoek naar aanwinsten voor haar nieuwe - maar zeer oude - huisje. Authentieker kan het niet. Hoe vaak ze wel niet met de laptop in haar hand een rondleiding geeft door haar huisje... Dan is het net alsof je zelf even op Mallorca zit, heerlijk. En ik? Er is niet veel veranderd sinds de beginjaren van ons blog. Ja, ik ben nog steeds een interieurfreak en ja, ik ben nog steeds gek op zwarte jurkjes. Mijn kledingrek is met de jaren alleen wat gekrompen, geloof ik.

De afgelopen jaren hebben we (samen met een heel team van freelance bloggers) heel veel webshop-inspiratie met jullie gedeeld. In het begin alleen nog via dit blog. Later plaatsten we het blog altijd door op Facebook. En nu? Nu schrijf ik het laatste officiële blog van Flavourites. Want vanaf volgende week posten we al die leuke, gekke, bijzondere, mooie, unieke producten die we in al die leuke webshops tegenkomen, meteen door op Facebook. Da's wel zo handig, want juist daar wordt gereageerd, geliked en gedeeld. Kortom: eigenlijk verandert er niet veel. Een kleine verhuizing, meer niet. Maar de komende jaren blijven we jullie natuurlijk gewoon lekker inspireren en overspoelen met leuke online te shoppen producten.

Bedankt trouwe volgers! We zien elkaar zo weer op Facebook :-)


Bye!

Het Flavourites-team,
Marije, Marina, Sacha, Loes & Natascha

1 reactie

Door: Lidewij  
Ik dacht even dat jullie blog helemaal weg ging! Gelukkig is dat niet zo! Ik heb jullie facebook pagina natuurlijk al lang geliket en ik kan niet wachten op jullie eerste post daar! ;)plaats een reactie

Velden aangegeven met een * zijn verplicht.
Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd
 

Zoek in blog

Bloggers

Natascha (245) »

Black dressaholic

Marije (148) »

Vintage-freak

Marina (95) »

Mooi roze is niet lelijk

Sacha (70) »

Blijft zich verwonderen

Loes (70) »

Houdt van retro en Scandinavisch design

Esther (17) »

Jurkjes fanaat

ArchiefFlavourzine

Winactie

Top 10

Ontvang onze nieuwsbrief

Shop met korting!